Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Georgia Bil kjøpe Lover

Georgias statlige myndigheter tar sikte på å beskytte de som kjøper en bil, samt de deler veien med en ny bil, ved å regulere bransjen med ulike lover og retningslinjer. Vet noen av de gjeldende bestemmelser som kan regulerer din neste bil kjøp for å navigere de juridiske vannet i å anskaffe en bil slik at du kan treffe veien med minst mulig bekymring og stress. Bilforretning Lisenser

Alle brukte og nye bilforhandlere må ha en lisens fra staten som autoriserer dem til å selge biler, i henhold til Georgia statssekretæren kontor. Beskytt deg selv ved bare pengeinnsamling tjenesten av en forhandler som er lisensiert og i god stand med staten. Du kan søke etter en virksomhet på statens lisens verifikasjon side (se Ressurser), der du kan se hvor lenge virksomheten har blitt lisensiert og hvis noen offentlige bord ordre om potensielle problemer eksisterer mot den.
manualer og rettigheter

Alle kjøpere må få fra bilforretning en komplett bruksanvisningen og en liste over nybilgarantiene på kjøpstidspunktet, ifølge Georgias statlige kode. Kjøpere må også motta en skriftlig forklaring på sine innkjøp rettigheter. Disse kravene gjelder ikke for brukte biler.
Lemon Law

Alle nye kjøretøy salgstransaksjoner er styrt av Georgias sitron lov for de to årene etter den opprinnelige kjøpsdatoen eller bilens første 24.000 miles, avhengig av hva som kommer først. Loven beskytter kjøpere som kjøper en defekt bil, men beskytter ikke kjøperne av brukte biler. Brukte biler selges som den er uten statlig garanti eller garanti.
Skatter

skatter av alle kjøretøy salg i Georgia er underlagt statens skattelovgivning, ifølge til Georgia State forordning 560-12-1-.07. Mva skal betales når du søker om kjøretøyets registreringsnummer med mindre du har bevis for skattebetaling hvis du kjøpte bilen fra en forhandler. Skattesatsen varierer i henhold til Georgia fylke. Kontakt nærmeste skatt kommisjonær kontor (se Ressurser) for å beregne merverdiavgift i ditt område.
Kjøretøyets registreringsnummer

Alle biler, både nye og brukte, må registreres med skatten kommisjonær kontor i Georgia bostedsfylke innen 30 dager etter kjøpsdatoen, i henhold til Georgia Motor Vehicle Division. Eiere av kjøretøy som ikke er registrert innen 30 dager kan bli bøtelagt opp til $ 100, som i april 2010. Noen fylker krever at du besøke kommisjonær kontor i-person, mens andre behandler papirene via mail. Kontakt nærmeste kontor (se Ressurser) for alle fylke-spesifikke detaljer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78693.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende