Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Sammenligning for å kjøpe en bil

Etter å kjøpe et hus, kjøpe en bil er en av de dyreste kjøpene du vil gjøre i livet ditt. Det er viktig at du utvikler en strategi for å gjøre dette dyrt kjøp, å ikke bare unngå svindel, men også for å finne den rette bilen for deg til best mulig pris. Ved å utvikle en detaljert liste over faktorer å vurdere når man sammenligner biler, kan du sikre at du gjør en fornuftig og informert valg. Gjør hjemmeleksen din

Før du begynne å besøke bilen mange, er det mange ting du trenger å vite i forberedelse til å håndtere bil selgere. Lag en liste over hva slags biler du leter etter, basert på dine spesifikke parametre. Forskning biler i din prisklasse som får høye karakterer for pålitelighet. Consumer Reports, Edmunds og Kelly Blue Book er alle høyt respekterte kilder til informasjon om biler som har de beste postene for pålitelighet. Bruk din forskning for å begrense dine valg til noen få spesifikke produsenter og modell år du ville vurdere som fall, hvis riktig priset, inn i mål prisklasse.
Gass kjørelengde

Gass kjørelengde sammenligninger er nødvendigvis subjektiv. For eksempel, hvis du bor i et varmt klima med en lang pendle, kan en bil med høy gass kjørelengde være din høyeste prioritet. Men hvis du bor i et område hvor får snødd inne er en viktig faktor, eller du har alvorlig haling å gjøre, trenger du kanskje en større bil. Tenk over hva du trenger fra bilen din. Sammenligne biler som har den beste gass kjørelengde for hva slags bil du trenger.
Kjøretøyhistorisk

Når du har begrenset bilen valgene til flere spesifikke modeller og år med produksjon, kan du begynne å søke gjennom oversikten over tilgjengelige biler for salg. Be om Vehicle Identification Number se opp kjøretøyet historie. Kjøretøy historie kan gi deg viktig informasjon om permanente skader på bilen som du kanskje ellers ikke klarer å se. Noen ting å se etter inkludere alvorlige ulykker, brann eller flom skade og kilometerteller opplesninger, i tilfelle selgeren prøver å redusere den virkelige kjørelengden ved å slå tilbake kilometertelleren.
Inspeksjon Biler

Når du finner biler som ser ut til å passe dine spesifikasjoner, er det viktig å undersøke dem og ta dem med på en prøvetur før du kjøper. Se etter tegn på mekaniske problemer som oljelekkasjer ved å sjekke under bilen og rundt hjulet brønner for olje rester. Under en prøvetur, se etter merkelige motorlyd, merkbare vibrasjoner ved høyere hastigheter, forsinket girskift i biler med automatgir, og squeals eller sliping lyder når du treffer bremsene. Har et selvstendig mekaniker sjekke ut bilen hvis mulig.
Lånebetingelser
p Hvis du trenger å finansiere bilen kjøp, sammenligner lån vilkår er en viktig del av din beslutning . Sammenligne lånebetingelser som tilbys for bilene du vurderer. Mens noen betingelser kan tilby lavere månedlige utbetalinger, kan en lengre sikt øke kostnadene av bilen betraktelig, spesielt hvis lånet har en høyere rente. Bruk dine lån sikt sammenligning til å velge den mest økonomiske bilen for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78690.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende