Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Informasjon om Volkswagen Jetta Biler

Volkswagen Jetta er en kompakt bil produsert av Volkswagen-konsernet siden 1979. Jetta er designet for å konkurrere mot slike japansk import som Toyota Corolla og Honda Accord. Jetta har brukt andre navneplater, for eksempel Golf, i ulike internasjonale markeder, men det er kjent i de amerikanske og europeiske markeder som Jetta og har en spesiell nisje som en sjelden økonomi bilen designet med eleganse. Jetta Kjennetegn

Jetta fortjent sitt rykte som en drivstoffgjerrig bil drevet av en 2,5-liters femsylindret bensinmotor, men i de senere årene sine japanske konkurrenter har overgått Jetta i total gass kjørelengde. Men Jetta er turbodieselmotor gir suveren gass kjørelengde. Jetta har også mer enn tilstrekkelig last plass, og den nye Sportwagen familien stasjonsvogn innført i 2009 gjør bilen svært ønskelig, ifølge Edmunds.com.
Identifikasjon

Den Jetta kommer i sedan og Sportwagen karosserivarianter. Seks trimme nivåer tilbys: basen S, mid-nivå SE, SEL, Wolfsburg Edition, TDI diesel-drevet modell, og TDI Cup "gate" Edition. Det er ingen Wolfsburg Edition for Sportwagen. Seksten-tommers stålfelger, cruisekontroll, oppvarmet front seter og oppvarmede speil er standard utstyr. SE får lettmetallfelger, soltak og 10-høyttaler stereoanlegg, mens SEL er utstyrt med 17-tommers hjul og turboladet bensinmotor. Wolfsburg Edition er i utgangspunktet en opptreden pakke med emblemer og fravær av utvendig krom. TDI tilbyr førsteklasses høyttalere. TDI-Cup "gate" Edition er utstyrt med større bremser og hjul, sportsseter og sport-tunet suspensjon også funnet i Volkswagen GTI.
Under the Hood

Basen motor for 2009 Jetta er en 170-hestekrefter 2,5-liters femsylindret motor, som også strøm til Volkswagen Beetle. Motoren er matchet med en fem-trinns manuell eller sekstrinns automatisk girkasse. Motoren kan drive Jetta 0-60 mph på 8,6 sekunder. En 2-liters turboladet versjon genererer 200 hestekrefter. TDI turbo-diesel produserer 140 hestekrefter.
Jetta Safety

2009 Jetta er utstyrt front side kollisjonsputer, side gardin kollisjonsputer og sidekollisjonsputer bak. Standard utstyr inkluderer også blokkeringsfrie skivebremser og trekkraft og stabilitet kontroll. The 2009 Jetta sedan og stasjonsvogn tjent fire av fem stjerner i frontkollisjon beskyttelse og fem stjerner i sidekollisjon tester, ifølge National Highway Traffic Safety Administration. Det har også tjent en "god" vurdering av front og side beskyttelse fra Insurance Institute for Highway Safety.
Jetta ytelse

Jetta tilbyr en rolig tur med en romslig interiør og komfortable sitteplasser. Den håndterer usedvanlig godt for en familie bil på kurvene, men mangler punch i akselerasjon man ville forvente fra en slik sporty utseende bil. Imidlertid kan den turbo-diesel TDI-modellen løse dette problemet med sine dreiemoment-produserende evner. Gass kjørelengde på undersiden 2,5-liters motor er 20 mpg i byen og 29 på motorveien. TDI tjener en imponerende 30/41 mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78688.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende