Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Fordeler og ulemper med å kjøpe en bil

I det 21. århundres anstrengt økonomi, kjøper en bil er en stor avgjørelse. Hvis du tenker på å kjøpe en bil, ny eller brukt, kan det være lurt å vurdere noen grunner som bortkommen fra normal liste over fordeler og ulemper, som for eksempel miljøhensyn og individuelle fysiske helsekonsekvenser. Mindre stress med en bil
eie en bil kan bety mindre stress.

Ifølge Meredith Williams fra Microsoft.com, "En enkel reise rundt i byen kan innebære en god del koordinering, fra planlegging hva du trenger og hvor du skal gå for å finne en enkel rute rundt i byen som treffer alle nødvendige destinasjonene." Disse vanskelighetene ikke selv ta prøver for å koordinere de mange former for offentlig transport som kan gjøre hvilken som helst dag ærend mer tidkrevende og fysisk og mentalt drenering. Ved å eie egen bil, trenger du ikke å stole på offentlig transport eller en annen bileier eller dine egne bein som et middel for å komme dit du skal.
Oppnå mer uten en bil

ta offentlig transport har mange fordeler.

eie en bil kan virke mer praktisk, men får med offentlig transport har mange fordeler fremfor kjører gjennom byen i din egen bil, som gjør at du kan fullføre mange flere aktiviteter. For eksempel skrev Kay Jones Tamarac i en 2006 South Florida Sun Sentinel stykke som "gang på bussen, kan du slappe Ingen problemer med trafikken;. Du kan lese eller lur Du kan også skrive, dagdrømme, se på folk, finne ut disse. nye Sudoku puslespill, chatte med en hyggelig sjåfør eller passasjer og samle 'buss historier. "Kjøring i bilen kan tillate private tanke, men offentlig transport tilbyr mye mer variasjon.
Ingen Countryside Uten bil
Bo på landet uten bil kan isolere.

Selv om offentlig transport går ut over byens grenser i mange regioner, folk som bor langt borte fra disse systemene har lite håp om å nå moderne bekvemmeligheter og nødvendigheter uten å eie noen form for privat motorisert transport. Ifølge en 2007 artikkel i Birmingham Post, er West Midlands-regionen i England ikke å finne måter "av hindre landsbyer fra å bli 'domene rikere, bil-eie, pendling folk." Ettersom flere og flere bedrifter flytter inn i hovedstadsområdet områder, må folk kjøpe en bil, bor i byen eller forbli utenfor og isolert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78685.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende