Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Tittel og registrere en bil kjøpt ut av staten

Når du kjøper en bil i hjemstaten fra en bilforhandler, tar giveren seg av registrering og tittel for deg. Hvis du kjøper en bil fra ut av staten, skjønt, må du tittelen og registrere bilen i ditt hjemland på egen hånd. Når du får bilen tilbake i hjemstaten må du registrere den slik at du kan lovlig kjøre den. Samtidig kan du få tittelen i ditt navn. Du trenger
Bill of sale
Vis flere instruksjoner
en

Finn din lokale Department of Motor Vehicles (DMV), fylke kontorist eller annet kontor hvor du kan få en ny bil registrering og tittel. Du kan finne en katalog av DMV nettsteder for alle 50 stater på CC Automobiles nettstedet.
2

Ta tittel og bill of sale til DMV lokale kontoret. Regningen for salg bør liste prisen du betalte for bilen. Dette er viktig fordi du vil bli belastet merverdiavgift på kjøpesummen når du registrerer bilen i staten.
3

Presenter din tittel, bill of sale og ID med bilde til kontorist på DMV eller fylket kontorist kontor for å få ny tittel og registrering. Fortell ekspeditøren at du har kjøpt bilen ut av staten og må tittel og registrere den i ditt navn.
4

Vent til kontorist å se over dine dokumenter å kontrollere at alt er i orden. Du vil bli spurt om din lokale adresse for den nye tittelen og registrering. Ekspeditøren vil beholde tittelen, men vil returnere regningen for salg til deg.
5

betale avgiften til tittelen og registrere kjøretøyet, som varierer avhengig av staten. Du må også betale moms på kjøp av bilen hvis du bor i en stat som belaster moms på bil kjøp. Beløpet vil variere fra stat og avhenger av prisen du betalte for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78681.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende