Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er risikoen for den hybridbil?

Hybrid biler tilbyr enorme besparelser på gass og er mye mer miljøvennlig enn konvensjonelle biler. Men, hybridbiler utgjøre en viss risiko. Hvis du velger en hybrid bil, er det viktig at du bør være klar over risikoen og sikre at sikringstiltak er på plass for å unngå fremtidige ulykker. Risiko for Blind

En studie utført ved University of California, har Riverside funnet ut at den lave hørbarhet av hybridbiler utgjør risiko for ulykker til blind. Hybrid biler har svært stillegående motorer og studien har vist at den blinde synes det er vanskelig å bedømme posisjonen på biler. Hvis hybridbiler gå med sakte fart, det er så stille at det gir svært mindre tid for fotgjengere å reagere og enda mindre for blinde.
Elektromagnetiske felt i Hybridbiler
< p> Langvarig eksponering for sterke elektromagnetiske felt utgjør helserisiko for mennesker. Studier gjort ved National Institutes of Health og National Cancer Institute sier at over-eksponering kan føre til enda risikoen for spesifikk kreft. Men, det er ingen bevis for at elektromagnet feltet (EMF) i hybridbiler vil direkte føre til helsemessige bekymringer. Mer forskning er nødvendig for å bevise eller motbevise faren for EMF i hybridbiler. Problemet er at det finnes ingen standard satt for EMF nivå i biler.

Andre risikoer

Hybridbiler bruker høy spenning batterier og det er derfor mer risiko mot elektrisk støt og syre piller ved ulykker. Kablene som kobler batteriet til motoren kan sprekke og føre til lekkasje.
Sikkerhetstiltak

Batteriet i hybrid biler utgjør en viss risiko. Men, strenge sikkerhetstiltak er på plass for å redusere risikoen. Batteriet er plassert på baksiden av bilen, slik at bilen er beskyttet mot elektrisk sjokk som kan oppstå under ulykker. Enda en dor på opp til 300 volt kan håndteres av batteriet plasseres på baksiden av bilen. Automatiske cutoffs plasseres også, som fungerer som en ekstra sikkerhet mot lekkasje som oppstår. Også, selv om batteriet i en hybrid bil er skadet, ville det ikke være noen søl av syre som i konvensjonelle batterier. Konvensjonelle batterier bruker flytende elektrolytt men in hybrid batteri, forblir flytende i form av pasta, som hindrer eller reduserer syre utslippet i tilfelle en ulykke.
Bilprodusentens Stand

bilprodusentene tone ned risikoen. Toyota, i et selskap uttalelse, hadde sagt at de EMF nivåer av hybridbiler er så lave som de konvensjonelle biler, og dermed er det ingen ekstra risiko for førere eller passasjerer. Videre bilen produsentene sier at uansett hva risikoene er godt tatt vare på av de strenge sikkerhetstiltakene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78679.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende