Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan selge en bil som er under Finansdepartementet til en forhandler

Selge en bil som er for tiden under en finansiell kontrakt til en bilforhandler kan virke som en skremmende prosess, men det er ganske enkelt, forutsatt at du får riktig informasjon fra din økonomi selskap. De fleste biler som er solgt til forhandlere samtidig under finansielle kontrakter som handles i, og du kan ordne med forhandleren for å få dem payoff eventuelle gjenværende saldo på lånet. Heldigvis, mange trade-in biler solgt til forhandlere er fortsatt under finansielle kontrakter, slik de er kjent med prosessen. Men bare fordi dealership er kjent med prosessen betyr ikke at du bør overse gjøre forskning før du fullfører transaksjonen. Instruksjoner
en

Ring finansieringsselskap. Når du først tror du kanskje ønsker å selge eller bytte bilen til en forhandler, kan du kontakte finansieringsselskap for å få payoff beløpet på lånet ditt. Du vil bli gitt en 10-dagers payoff, hvoretter per diem finansiere kostnadene vil gjelde. Representanten på telefonen vil gi deg begge disse tallene.
2

Visit forhandlere. Når du besøker forhandlere for å se på nye biler, bør du fokusere mer på å finne den rette ny bil enn å diskutere din payoff med selger. Men mens hos forhandleren, få en trade-in avgrensningsbrønn på kjøretøyet. Ved å få flere sitater fra flere forhandlere, kan du sammenligne handel verdier med informasjonen tilgjengelig på en tjeneste som Kelley Blue Book. Når på Kelley Blue Book, faktisk forhandler trade-in verdier er sannsynlig å være mellom de oppførte rettferdig og god handel verdier.
3

Forhandle frem en god avtale. Bruke informasjon sånn på Kelley Blue Book og Cars.com å få en god beløpet for handelen og en virkelig verdi på den nye bilen. Når forhandle betalinger og sende inn dine kredittopplysninger til långivere, vil de trenger å vite Utbetalingen beløpet på lånet ditt. Du kan levere dette, men de er sannsynlig å ringe din utlåner og dobbeltsjekke payoff beløp, for deres sikkerhet og dine.
4

gjennomgang kontrakten. Pass på at handel i verdi og handelen payoff beløpet som vises på kjøperens bestilling for din nye bil kampen hva som ble diskutert med selgeren.
5

Få alle løftene skriftlig. Hvis forhandleren kommer til å betale av din nåværende lån ved å finansiere forskjellen mellom trade-i verdi og payoff beløp, får dette løftet skriftlig. Hvis det er nødvendig, hånd skrive kommentar på kjøperens bestilling og få den signeres av en representant for forhandleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78676.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende