Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en ny bil og få den levert

Internett har gjort kjøpe en bil en mye enklere prosess enn det pleide å være. I stedet for å måtte kjøre fra forhandler til forhandler for å sjekke hva inventar er tilgjengelig, kan du nå sjekke hjemmesidene til mange forhandlere og se bilder og informasjon av de faktiske biler for tiden på lager. Mange transaksjoner kan nå gjøres over telefon, Internett, eller faks, og du kan kjøpe en ny bil med relativt lite problemer eller stress. Avhengig av forhandler, kan du selv få bilen levert til ditt hjem. Du trenger
Telefonbok
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Forskning forretningene som ligger i nærheten av hjemmet ditt. Du kan se på nettet eller sjekk telefonboken for å se hvilke forhandlere er nærmest deg. Jo nærmere forhandleren er, jo lettere en bil levering vil være.
2

Kontakt forhandleren for å verifisere at leveransen er et alternativ. Det kan være oppført på forhandlerens nettside eller du kan ringe og spørre. En ekstra gebyr kan bli belastet for levering, eller de kan tilby å levere en bil fra en annen forhandler til forhandler nærmest deg.
3

Undersøk opptelling av dealership du ønsker å gjøre forretninger med. Du kan enten gå til bilforhandler å gå mye eller undersøke deres inventar og alternativer på nettet.
4

Forskning bilene det du er interessert i. Kelley Blue Book, Edmunds, og Consumer Reports er alle muligheter for gjennomgå den samlede verdien og påliteligheten av forskjellige biler.
5

Velg din bil og ordne betaling eller finansiering. Du vil sannsynligvis nødt til å gå til forhandleren i person for at dette skal behandle riktig betaling, spesielt hvis du trenger en bil lån. Du kan være i stand til å gjøre alt over telefon og /eller faks hvis du ikke krever finansiering.
6

Ordne for plasseringen bilen må leveres til og når bilen blir der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78675.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende