Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik importerer japanske biler til USA

Mens besøker Japan, kan en amerikansk kjøre over en god del på en bil han kan ikke motstå å kjøpe eller å bruke for demonstrasjonen tilbake i USA. Selvfølgelig er det største hinderet prøver å importere den tilbake til Amerika. Mange mennesker gjør dette gjennom anerkjente japanske eksportører, selv om de noen ganger kjører inn i ulike komplikasjoner. Likevel, med forsiktig forskning og gjør at japansk bil er opp til amerikanske sikkerhet og utslipp standarder, er å importere vanligvis vellykket. Du trenger
Pro forma faktura
HS-7 skjema fra Department of Transportation
3520-1 skjema fra EPA
Kredittkort
Carrier regningen
Foreign bil registrering
bill of sale
Plikter gebyr
Midlertidig førerkort HomeLink International førerens tillatelse
Vis flere instruksjoner
Finne og betale for en bil
en

Finn en pålitelig eksportør i Japan. Forskning hver enkelt nøye med å be om attester eller referanser.
2

Sjekk om eksportøren er medlem av JUMVEA, eller Japan Brukte Motor Vehicle Exports Association. Akkrediterte medlemmer er vanligvis pålitelige.
3

Kontakt eksportøren via telefon eller e-post om din interesse i å kjøpe en av sine biler.
4

Spør eksportør for sin proforma faktura eller fylle ut en på egen hånd ved å gå på nettet og utskrift én. Fakse den til eksportøren og avvente sin godkjennelse.
Forbereder bil for forsendelse
5

Sørg for at eksportøren har bilen opp til US sikkerhet og utslipp standarder. Besøk Environmental Protection Agency hjemmeside for å få offisiell informasjon om hva som må gjøres for å få japansk bil tillatt i USA. Alle standard biler må endres hvis diesel-drevet og produsert etter 1974.
6

Fyll ut Department of Transportation HS-7 skjema og Environmental Protection Agency 3520-1. Disse skjemaene bevise at den japanske bilen er opp til amerikanske sikkerhet og utslipp standarder. Du vil presentere disse til en tollinspektør når bilen kommer i havn.
7

Inspiser innsiden av motoren og kontroller at den har en produsentens etikett på det skrives på engelsk. Amerikanske skikker inspektører alltid se etter dette og vil avvise innreise dersom bilen ikke har en.
8

Betal for din bil via kredittkort. Du er beskyttet på denne måten i den lille sjansen for en lyssky kjøp. Når du kjøper, betaler gjennom Free On Board (FOB) metode som bekrefter at du har betalt for bilen i Japan, og også betalt for å ha eksportøren sted bilen på et skip til USA.
9 < p> Kontakt en bil rengjøringsfirma i Japan til damp-spray understellet på bilen din. Ved lov av Department of Agriculture, alle importerte biler må renses for å hindre spredning av fremmede og farlige insekter inn i USA.
Shipping bilen
10

Ta kontakt med en ekspeditør i Japan, som vil tømme bilen gjennom tollen for deg når du ankommer USA inngangsporten. Dette inkluderer å tømme HS-7 og 3520-1 former.
11

Inkluder konnossement fra din operatør, til bilens utenlandsk registrering, en regning for salg bevise kjøpet og alle andre dokumenter som gjelde til bilen. Disse og de ovennevnte DOT og EPA skjemaer kan gis til speditør.
12

Betal plikter i tollen, eller en prosentsats basert på hva du betalte for bilen. Disse endrer årlig, men som i 2010, må du betale 2,5 prosent av bilens pris.
13

Besøk din lokale Department of Motor Vehicles mens bilen sitter i tollen for å få en midlertidig lisens. Spør om hvilke ytterligere dokumentasjon kan være nødvendig og permanent lisens for utenlandske biler i staten.
14

Kontakt en bil klubb eller AAA om å få en internasjonal førerens tillatelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78674.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende