Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en utenlandsk bil

Kjøpe en utenlandsk bil er litt annerledes enn å kjøpe en innenlandsk bil, hvis bare fordi det er vanskeligere å finne en pålitelig bil mye som tilbyr utenlandske biler. Før fastsettelse av penger på en utenlandsk bil, gjør noen undersøkelser for å finne det beste tilbudet. Kjøpe en bil fra private kilder kan bety ekstra tid for shipping. Instruksjoner
en

Forskning hvilken type bil ville ved å se på prisene som finnes i slike kilder som Kelly Blue Book og Edmund tallet. Disse guidene viser dagens markedsverdi av kjøretøyet, herunder eventuelle svingninger i pris forårsaket av tilstanden eller alder på bilen.
2

Se etter forhandlere i området, som spesialiserer seg på salg av utenlandske biler . De som bor i distriktene eller et relativt lite samfunn kanskje må se på den største nærliggende byen for utenlandske bil selgere.
3

Bruk Internett til å finne utenlandske biler for salg i lokale områder, samt forhandlere som tilbyr forsendelse eller transport av kjøretøyet. De som bor i et mindre marked eller de som leter etter en veteranbil som regel har bedre flaks når det kommer til shopping på nettet.
4

Sammenlign priser før du tar en beslutning. Ta hensyn til tilstanden til kjøretøyet og skjulte gebyrer, inkludert skatter og lisensiering. Tilbringe noen få tusen dollar mer på en bil med mindre skade enn å få en billigere bil som krever mer arbeid kan være verdt det.
5

Sjekk historien på bilen gjennom Carfax eller et lignende system hvis du kjøper en brukt utenlandsk bil. Systemet gir en fullstendig historie av bilen, basert på VIN-nummer og inkluderer eventuelle problemer med tittelen, dens kjede av eierskap og eventuelle ulykker med bilen.
6

kjøpe bilen flere måneder før det er nødvendig, hvis du kjøper på nettet eller fra en privat forhandler, spesielt en utenlands. Det tar ofte lengre tid enn beregnet for kjøretøy som kommer, på grunn av problemer i forbindelse med frakt eller transport av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78673.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende