Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Slik Trace en Vehicle Identification Number

Det er mange grunner til å spore et kjøretøy identifikasjonsnummer av et kjøretøy. Tallet, en 17-sifret identifikasjonsnummer tag oftere referert til som en VIN, kan betraktes som kjøretøy DNA fordi antallet kan dekodes til å avsløre all viktig informasjon om kjøretøyet. Siden 1978 har alle biler blitt produsert med 17-sifret VIN, slik at kjøretøyet historie å spores. Dette kan avsløre ulykker, titler og endring av eierskap, samt de nødvendige opplysninger om kjøretøyet som kroppstype, motorstørrelse og fargekode inkluderes i alle serienummer. I dag finnes det en rekke Internett-sider som tillater folk å spore sine kjøretøy historie ved hjelp av en VIN. Du trenger
Internett
kredittkort /debetkort
Vis flere Instruksjoner
Hvordan spore historien om en VIN
en

Finn VIN og skrive det ned. De fleste nylig produsert kjøretøy av dette tiåret har VIN plassert på dashbordet nær bunnen av frontruten. Men mange eldre biler har ulike steder for VIN. Enten ringe din lokale forhandler for plasseringen av VIN eller se VIN locator nettstedet oppført i Referanser.
2

Søk etter kjøretøy historie rapport nettsteder på nettet via din foretrukne nettleser og søkemotor. Det er mange kjøretøy historie rapport nettsteder som Auto Check, Carfax og Car Detective. Velg nettsted som passer best til dine behov ved å analysere hva slags informasjon som finnes i hvert kjøretøy historie rapporten.
3

Registrer for nettstedet ved å opprette en konto. Velg pakken du ønsker å kjøpe, for eksempel en enkelt kjøretøy historie rapport eller en månedlig avtale.
4

Skriv inn din kreditt-eller debetkort informasjon for å fullføre kjøpe bilen din historie rapporten.

5

Vis kjøretøyets historie rapporten. Noen nettsteder lar deg se rapporten som ny informasjon blir tilgjengelig i sanntid. Noen vil enten post eller e-post du informasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78669.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende