Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er en dokumentasjon Avgift for å kjøpe en bil?

Når du kjøper en bil, er dokumentasjonen gebyr et gebyr som forhandler til forbruker å oppveie kostnadene forbundet med å fullføre tittel og registrering papirer som følge av salget. Ikke alle forhandlere lade dokumentasjon avgifter. Identifikasjon

Dokumentasjonen avgiften må være oppført på en kjøpsordre eller kjøperens bestilling, akkurat som alle andre avgifter. Fordi avgiften blir skattlagt, er det ofte oppført rett under før skatt cash salgspris på bilen på kjøperens bestilling.
Typer

Enkelte produsenter kan ha begrensninger på dokumentasjon gebyr for ansatte. For eksempel ikke Ford ikke begrense dokumentasjonen som belastes personkunder, men forhandlere kan ikke kreve en dokumentasjon avgift på ansattes kjøp.
Funksjon

dokumentasjon gebyr for å kjøpe en bil dekker utgifter til behandling papirarbeid, men det er atskilt fra registrering avgiftene staten.
Warning

Uansett hva en bilforhandler sier , dokumentasjonen avgiften er ikke belastet av produsenten, det er heller ikke nødvendig å registrere bilen. Alle statlige registrering kostnader er oppført som separate linjer i kjøperens bestilling.
Expert Insight

Edmunds.com bil-kjøp spesialist Philip Reed påpeker at du bør unngå å betale mer enn $ 100 for en dokumentasjon gebyr. Hvis den er høyere, forhandle frem en lavere salgspris for bilen å oppveie dette høyere beløp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78662.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende