Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan endre en tittel i en bil

Grunnene til at du trenger å endre tittelen på en bil varierer avhengig av forholdet. De mest vanlige omstendigheter som krever tittelen endring er når bilen er solgt, gitt som en gave, arvet eller på grunn av en tilfredsstillelse av en lien. Prosessen med å endre et kjøretøy tittel er ganske enkel, men du må oppsøke en filial i statens Department of Motor Vehicles (DMV). Instruksjoner
en

Skaff kontaktinformasjon for statens DMV. Du må forskning Department of Motor Vehicles nettsted for å gjennomgå kravene for endring av bilens tittel i staten der du bor.
2

Besøk Nevadas DMV nettsted for å få tilgang til koblingen til statens DMV (se Ressurser), eller skriv uttrykket "DMV (statens navn her)" på en søkemotor for å få resultater.
3

Fjern bilskilt fra bil. Du må returnere dem til DMV. Hvis kjøretøyets tittelen blir endret til en ny eier, vil den nye eieren trenger å sikre bilskilt når de registrerer kjøretøyet. Dette må gjøres før navnet blir endret.
4

Skriv ned din signatur på baksiden av bilens tittelen du er i endring. Hvis du er selger, må du signere på baksiden av din nåværende tittel. Kjøperen er også pålagt å signere på baksiden av tittelen samt gi sin lisens nummer.
5

Fyll ut all nødvendig informasjon på baksiden av tittelen. De fleste stater krever at du fører opp salget pris, kilometerstand, salgsdato og kjøpers opplysninger (navn og adresse.) Det er viktig at du overfører tittelen så snart som mulig, du kan møte straffer fra DMV etter 10 til 14 dager etter datoen for salg. Imidlertid vil den tidsrammen utpekt variere avhengig av staten der du bor.
6

Gi "proof of korreksjon" hvis det du trenger er å endre informasjonen som vises i tittelen. Endre adresse eller navn på auto tittel vil ikke kreve en tittel overføring; bare fremlegge bevis for korreksjon eksempel en strømregning med den nye adressen eller førerkort med navnet korreksjon
.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78661.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende