Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Florida Vehicle Tittel Information

Florida kjøretøy titler er utstedt av den lokale skattekontoret, men de fleste forhandlere vil hjelpe deg å oppnå det ene uten å måtte gå til skatteoppkreveren selv. Du bør aldri ta levering av en ny eller brukt bil fra en bilforhandler uten noen form for dokumentert tittelen utstedelse eller overføring. Hvis du kjøper en brukt bil direkte fra den tidligere eieren, er det spesifikke tiltak for å ta for å overføre tittelen til navnet ditt. Hva er et kjøretøy tittel?

Et kjøretøy tittelen er et sertifikat for bevis på eierskap til et motorkjøretøy i delstaten Florida. De fleste biler er pålagt å være tittelen, men det finnes noen få unntak.
Får en tittel

å få en Florida kjøretøy tittel, må du ha bevis for eierskap og bevis på riktig forsikring (dvs. båt, bil, motorsykkel). Du må ta disse dokumentene til din lokale skattekontoret sammen med en sjekk for eventuelle merverdiavgift, og kontoret vil gi deg en tittel. Du må gjøre dette når du kjøper en ny bil eller når du tar en motorvogn i staten.
Gebyrer

De grunnleggende kjøretøy tittel avgifter på tvers Florida i 2010 er som følger: Nye Kjøretøy: $ 77,25, kjøretøy som tidligere er registrert i Florida: $ 75,25, kjøretøy som tidligere er registrert i en annen stat eller land: $ 85,25. Det er en ekstra avgift på $ 2 når du spiller en lien på finansiert biler. For å legge til en lien koster bare $ 74,25.
Hvor lenge før jeg får min tittel?

Etter innsending av din søknad om tittelen sammen med alle nødvendige dokumenter og avgifter til den aktuelle skattekontoret, et sertifikat av tittelen vil bli sendt til deg innen fem virkedager. Noen fylker tilbyr rask service for en ekstra avgift.
Unntak

Florida Department of Motor Vehicles (DMV) krever ikke titler for mopeder, motoriserte sykler og trailere som veier mindre enn 2000 kg. Disse kjøretøyene fortsatt kreve registrering, som du kan få med bevis på eierskap, en regning for salg, og /eller et kjøretøy identifikasjonsnummer. Sjekk med din lokale DMV kontor for mer informasjon. For en liste over DMV kontorer, se Resources.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78654.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende