Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

License Plate Lover i Ontario

Som alle regjeringer, krever provinsen Ontario bileiere å ha bilskilt med dagens registrering koder. Platene må fornyes på årlig basis, med Ministry of Transport mailing fornyelse skjemaer til bileiere ca 60 dager før registreringen kodene utløper. Bileiere har også flere typer plater å velge mellom. Fornyelse eller skifte plater

For en plate skal være gyldig i Ontario, må den ha en validering klistremerke festet til øvre høyre hjørne. Validering klistremerker fornyes hvert år, og når du fornye plate, må du ha følgende elementer: søknad om fornyelse, kjøretøy tillatelse, bevis på forsikring, årsavgift, en rapport som sier at kjøretøyet passerte en utslipp test, og kilometerteller informasjon. Du kan fornye platene gjennom post, online, på en lisens utstedelse kontor eller på et Tjenesten Ontario Kiosk.
Personlig, Grafisk, Veteran, eller Sample Plater

Sjåfører i Ontario har muligheten til å kjøpe personlige plater. Disse platene tillater sjåfører å uttrykke seg med en kort melding på plate. Samferdselsdepartementet kan avvise forespørselen om det er funnet å være støtende i følgende kategorier: seksuell, krenkende eller uanstendig språk, religion, narkotika og alkohol, politiske figurer, vold og kriminell aktivitet, menneskerettigheter diskriminering og intellektuell eiendom. Det er grafiske plater med ting som Ontario idrettslag, veldedige organisasjoner, universiteter og yrker. Hvis du er en samler av bilskilt, kan du også kjøpe en prøve plate (disse er bare til visning, og er ikke lovlig for bruk på et kjøretøy).
Årsmodell (YOM) Plater

Classic bileiere kan få Årsmodell (YOM) plater. Yom plater må brukes for en bil som er minst 30 år gammel og er "vesentlig uendret eller umodifisert fra den opprinnelige produsentens produkt." Platene må være produsert i Ontario og vil bli autentisert ved å sammenligne platen med en original prøven for å være sikker på at Yom plate samsvarer med den opprinnelige platen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78653.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende