Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan forhandle bilen Utbetaling

Kjøpe en ny bil kan være en lang og vanskelig prosess. Du må bestemme hva slags bil du ønsker å kjøpe, regne ut budsjettet, velger du en bilforhandler som du stoler på, og forhandle betalingsvilkårene. Innen du har gjort alt dette, har du kanskje ikke energi igjen til å nyte din nye bil. Minst en del av prosessen, forhandle betalinger kan gjøres litt enklere med riktig teknikk. Instruksjoner
en

Kom forberedt. Når du går inn i dealership og starte forhandlingsprosessen, har en idé om hva du har råd til å bruke på en forskuddsbetaling og hva du har råd til en månedlig utbetaling. Jo høyere månedlige utbetalinger, jo raskere bilen vil bli betalt av, men du må sørge for utbetalingene er ikke så høyt at du sliter med å betale dem hver måned.
2

Bestem prisen du må betale for bilen før renter eller avgifter er lagt til i. Forhandlere tilby sine biler for salg på MSRP, er produsentens veiledende pris, men nesten alle unntatt de mest populære bilene kan kjøpes for mindre. En måte å forhandle frem en pris er å tilby en prosent i forhold til giveren faktura. Du får fakturaen pris, eller en nær anslag, fra et nettsted som Edmunds.com. Giveren vil utvilsomt nekte dette tilbudet og gi et mottilbud, muligens rundt 8 eller 10 prosent over faktura. Hvis du får bilen for, sier tre eller fire prosent over faktura, har du gjort det bra.
3

Ikke la samtalen til å fokusere på akkurat de månedlige utbetalinger. Giveren kan forsøke å distrahere deg fra mengden av interesse du vil ende opp med å betale ved å tilby en lav månedlig betaling. Når prisen på bilen er satt, jo lavere månedlige utbetalingen er, jo lenger tid du skal betale av bilen og jo mer du skal tilbringe på interesse. Samtalen må være om alle aspekter ved å betale av bilen.
4

Pass på at du forstår alt før godtar vilkårene. Praktisere aktiv lytting, og spørre forhandleren for å avklare når du ikke forstår noe. Du må forstå alle aspekter av bilen-kjøpsprosessen, herunder forskuddsbetaling, den årlige prosentsats, månedlig betaling beløp og den totale lengden på lånet ditt.
5

vite maksimalt antall år du er villig til å ta å betale ned bilen og en høyeste beløpet du er villig til å bruke på månedlige utbetalinger før du begynner å forhandle. Du bør ikke godta noe høyere enn disse tallene.
6

Hold deg rolig. Folk har en tendens til å gjøre dårlige beslutninger når følelser kjører høy. Å miste fatningen kan føre til at du godta en dårlig avtale eller å storme ut av forhandler. Dette er to scenarier du kan bidra til å unngå ved å holde hodet kaldt.
7

Vær forberedt på at prosessen tar lang tid, og være forberedt på å gå bort. Ta fire timer eller mer å kjøpe en bil er ikke uvanlig, men folk flest ikke planlegge for det. Den lange prosessen fungerer i giverens favør. Det behøver ikke å. Innse at lang ventetid er en del av giverens måte å kontrollere salget. Hvis du ikke liker vilkårene, høflig gange unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78652.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende