Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan registrere en bil uten Title

Vanligvis, når du registrerer en bil, kan du bare ta din gamle påmelding til DMV før den utløper for å få en ny registrering. Og når du kjøper en ny bil, kan du bruke tittelen til å få registreringen. Hvis du har kjøpt en bil og fikk ikke en tittel fra selgeren, ting blir vanskelig. Ikke hver stat tillater deg å registrere en bil uten en tittel, som betyr at du trenger for å få hendene på en. Du trenger
Bill of Sale
Mistet tittelen skjema
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt Department of Motor Vehicles for å se om de tillater biler å være registrert uten en tittel. I noen stater, vil en regning for salg være nok. The Planet Earth Autos nettstedet i Resources har linker til DMV fra staten.
2

Ta regning for salg til DMV kontoret for å registrere bilen din hvis de tillater det. Hvis ikke, be om en kopi tittel skjema for kjøretøyet.
3

Spør selgeren å fullføre duplikat tittelen skjemaet slik at du kan få den tittelen. Det kan være et sted på skjemaet for selgeren å tildele eierskap til deg. Hvis ikke, må du gå tilbake til selger når den dupliserte tittelen kommer. Sørg for å ha selgeren skiltet over tittelen til deg når den kommer.
4

Tilbake til DMV med dupliserte tittelen. Presentere det med din regning for salg for å registrere bilen i ditt navn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78651.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende