Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan overføre en florida Tittel Out of State

Hvis du flytter fra Florida til en annen stat og ta bilen med deg, er du pålagt ved lov å overføre din bil tittel og registrering til den nye staten der du bor. Du trenger Florida tittel for overføring, så hvis du har mistet den være sikker på å få et duplikat tittel fra Florida Department of Motor Vehicles før avreise staten. Når du har din Florida bil tittel, er det lett å få det overført til den nye staten. Du trenger
Florida registrering papirarbeid, Bilde ID
Bevis på bosted
New tittelen søknad
Vis flere instruksjoner
en

Gå til din lokale DMV kontoret i staten som du har flyttet. Sørg for å ha din Florida bil tittel med deg.
2

Se på kjørelengde på kilometertelleren på bilen din før du går inn. Skriv ned nummeret, som du vil trenge det for den nye tittelen.
3

Presenter din Florida bil tittel, din kilometerstand og din nåværende Florida bil registrering til ekspeditøren i DMV kontoret , med førerkort eller annen legitimasjon, og bevis på bosted i den nye staten. Dette kan være en strømregning, en leilighet leieavtale eller noe lignende med din nye adresse.
4

Fyll ut søknaden for en ny tittel som kontorist vil gi deg. Du vil gå inn i kilometerstand samt informasjon fra Florida tittelen, inkludert bilen identifikasjonsnummer (VIN).
5

Gi det utfylte skjemaet til kontorist og betale den nødvendige avgiften for den nye tittel. Gebyret varierer avhengig av staten. Hvis du skal kjøre bilen, vil du også nødt til å få ny registrering når du får den nye tittelen, som vil være en ekstra avgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78650.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende