Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan registrere et kjøretøy med en Salvage Title i Illinois

Salvage titler er gitt til biler som har påført så mye skade i et vrak at kostnadene for reparasjoner overstiger verdien av bilen. I Illinois, kan kjøretøy med berging titler ikke registreres. I stedet må bilen bygges om og riktig inspisert. De som mottar en ombygd tittel kan da være registrert i staten. Instruksjoner
en

Har bilen inspisert av en lisensiert bil rebuilder å finne ut hvor mye arbeid bilen vil trenge å gjøre det tilbake på veien. Hvorvidt du velger å fortsette med ombyggingen vil avhenge av kostnaden med å fikse bilen i forhold til sin verdi. En profesjonell rebuilder kan hjelpe deg med å avgjøre om det er verdt det finansielle investeringer.
2

Bring ombygd bilen til Illinois Department of Transportation (idot) Sikkerhet Testing Lane for en inspeksjon. Dette må gjøres før å ha bilen inspisert på en restverdi stasjon.
3

Kontakt en utenriksminister Politiet Inspection Station for å gjøre en avtale for å ha bilen inspisert. Det er fire inspeksjon stasjoner i delstaten Illinois - hver av hvilke tjenester en rekke fylker. For å finne kontaktinformasjon og adresse utenfor inspeksjon stasjon i ditt område, laste ned "Salvaged Vehicle Inspeksjoner" brosjyre fra www.cyberdriveillinois.com.
4

Har din lisensierte kjøretøy rebuilder drive bilen til stasjon for inspeksjon avtale. Ifølge utenriksminister Politiet, kan bilen ikke kjøres før den er registrert med gyldige forhandler plater, har en 7-dagers tillatelse fra en utenriksminister Driver Services anlegget eller en 72-timers tillatelse fra Secretary of State Police.

5

Ta med nødvendig dokumentasjon til inspeksjon avtale. Dokumenter som må møblerte inkluderer berging sertifikat, ferdig utfylt søknad, en restverdi bekreftelse som beskriver alt arbeidet som er gjort for å gjenoppbygge bilen, idot kjøretøy inspeksjonsrapporten, et gyldig førerkort for føreren av berget kjøretøyet og regninger for alle essensielle deler som ble skiftet. Hevingen sertifikat og søknaden må være i navnet på den lisensierte rebuilder.
6

Bring to sjekker eller postanvisninger til inspeksjon avtale for å betale for inspeksjon og tittelen. Begge kontrollene må gjøres ut til utenriksminister. Per mars 2010 var kontrollgebyr $ 94 og tittelen avgift var $ 65.
7

Registrer bilen hvis den passerer inspeksjon og gis en ombygd tittel. Du kan søke om registrering på ethvert utenriksminister Driver Facility i staten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78647.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende