Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva Betal bilforretninger Gå for biler?

Den sanne forhandleren faktura på en bil eller lastebil er vanligvis ikke synlig på kjøretøyet vinduet klistremerke. En rekke faktorer kombineres for å fastslå den sanne forhandleren faktura, eller forskjellen mellom hva giveren betaler for bilen og hva bilen egentlig koster forhandleren, og mange ganger er det ikke hva en forhandler vil at du skal tenke. Faktisk Faktura Pris

Formelen for beregning av hva en forhandler faktisk betaler for et kjøretøy er Faktura Pris minus Dealer Incentives minus Factory holdback minus Andre markeringer.
Faktura Pris
med

forhandlere betale et sett engros beløp for base-versjonen av bilene de kjøper. I tillegg til dette beløpet er fabrikkinstallerte oppgraderinger og pakker, sammen med frakt eller destinasjon kostnader.
Dealer holdback

Dealer holdback er en prosentandel av faktura eller utsalgspris, refunderer fabrikken en bilforhandler etter at bilen selger. Mens metoder for å beregne holdback variere med produsenten og kjøretøyet, er hensikten den samme. Formålet med forhandleren holdback er å refundere forhandleren for kostnader som påløper i å selge bilen.
Forhandler insentiver

forhandler insentiver er spesielle rabatter en fabrikk tilbyr forhandlere for å bidra til å stimulere salg for bestemte kjøretøy. Insentiver varierer fra region til region og kjøretøy.
Andre markeringer

Ekstra kostnader noen forhandlere legge til fakturaen prisen inkluderer administrative kostnader, ofte referert til som "Dokumentasjon Kostnader" og "Prep Avgifter."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78644.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende