Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan har ingen problemer med å kjøpe en bil med dårlig kreditt

Kjøpe en bil med dårlig kreditt er definitivt mulig. Jada, er en helt ny sportsbil eller en luksusbil kommer til å bli godt ut av hva du kan håpe å plukke opp, men det er fortsatt mange alternativer tilgjengelige for de av oss som lider av stigmatisering av en dårlig kredittvurdering. Du vil også finne at med litt planlegging og omtanke, er prosessen med å kjøpe en brukt bil med dårlig kreditt både enkelt og smertefritt for alle involverte. Instruksjoner
en

Spar opp litt penger på forhånd hvis det er mulig. Kjøpe en bil med dårlig kreditt hengsler noen ganger på hvor mye av en forskuddsbetaling du har råd til å gjøre. Hvis du er i stand til å betale kontant direkte, vil du ikke å bekymre deg kreditt i det hele tatt. Ellers vil evnen til å betale 20% på forhånd gjøre deg til en mye mer attraktiv kandidat for en utlåner.
2

Samle alle nødvendige papirene for å bevise din inntekt. Hvis du kommer til å forsøke å få finansiering, enten fra bilen mye eller fra en ekstern långiver, er det kommer til å hjelpe din sak umåtelig å gå inn i det første møtet med paystubs fra de siste månedene for å bevise at du har stabil inntekt .
3

Se gjennom rubrikkannonser. Kjøpe en ny bil med dårlig kreditt kommer til å bli en vanskelig prosess på grunn av den høye prisen for selve bilen, slik at du kommer til å trenge å holde fokus på ulike bruktbil alternativer. Hvis du ikke har mye penger å bruke, er en av de beste stedene å gå de lokale rubrikkannonser fordi de er i de fleste tilfeller, solgt av personer uten overhead og vanligvis for mindre enn du vil finne dem for i mye. Du vil måtte betale kontant, så kreditt vil ikke være en bekymring.
4

Fokuser oppmerksomheten på lokale bilen mange. Det betyr ikke at katten masse bør være helt ignorert når du kjøper en bil med dårlig kreditt. Mange bruktbil mange, særlig små, lokalt eide seg, er mer enn villige til å gjøre en avtale. Dette er særlig tilfelle hvis de gjør sine egne in-house finansiering og nærmer deg dem når salget er svak, slik som i vintermånedene.
5

besøke lokale kjøretøy auksjoner. Det er kjøretøy auksjoner som foregår i de fleste områder der biler som overtas, er forlatt, eller beslaglagt lagt ut for salg til høystbydende. Betaling er vanligvis gjøres i kontanter med mindre du har utenfor finansiering på plass, men det er en av de stedene hvor du kjøper en bil med dårlig kreditt er ikke bare mulig, men du er også i stand til å vanligvis betale betydelig mindre enn du ville gjort på en bil mye .
6

Forhandle når det er mulig. Fra vilkårene i finansieringen til den endelige prisen på bilen, se på alle aspekter av avtalen som å være åpen for forhandlinger. Hvis du kjøper en bil med dårlig kreditt fra en lokal mye som gjør sin egen finansiering, kan du selv være i stand til å arrangere ukentlig eller annenhver uke betalinger i stedet for den tradisjonelle månedlig hvis det fungerer bedre for deg.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78641.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende