Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Bil kjøpe tips

Bilkjøp er sannsynlig å være en av de dyreste kjøpene du noensinne gjør. Siden innsatsen er så høy når du kjøper en bil, er det viktig å investere litt tid i å sørge for at du gjør både en mer informert beslutning og et klokt kjøp. Noen nyttige tips kan gå langt i å hjelpe deg med å få bilen-kjøp mål. Type kjøretøy

Før du gjør noe annet, bør du nøye vurdere hvilken type kjøretøy som best passer dine behov. En enkelt person pendling en lang vei til jobb hver dag vil ha svært ulike behov enn den store familien som driver rundt i byen mesteparten av tiden. Kjøpe en bil som ikke er riktig passform vil ende opp med å koste deg både i lommeboka og i bekvemmeligheten av ditt daglige liv.
Budsjettet

Når du bestemmer hvor mye du har råd til å bruke på en bil, ikke glem å inkludere alle aspekter som vil påvirke budsjettet. Foruten forskuddsbetaling og månedlig betaling, bør du også vurdere drivstoff, forsikring og vedlikehold. En bil som koster litt mer i utgangspunktet kan ende opp med å spare deg for mye penger i drivstoffkostnader.

Finansiering

Mange tar seg tid til å gjøre forskning på bilmodeller og deres kostnader, men gå inn i finansieringen av bilen blind. Utdanne deg selv på bilfinansiering, de synlige og skjulte kostnader for det, og hvordan du kan handle for det beste tilbudet på en bil lån eller risikere å miste mye mer penger enn du kanskje har lagret på kjøpesummen av bilen. Gjør noen undersøkelser om effektive forhandle taktikk. For eksempel, mange mennesker tror at renten er ikke-omsettelig når, faktisk, det er mange tilfeller når du kan forhandle frem en lavere rate. Du bør be om en lavere rente hvis du arbeider med økonomisjef ved en bilforretning. Mens du er i gang, ikke vær redd for å be om en full tank av gass for å forsegle avtalen. Bruk litt tid på å lære flere forhandle taktikk fordi de vil være svært nyttig i å få både en lavere pris på bilen og bedre finansiering vilkår.
Test Drive

Ta en grundig prøvekjøre i alle kjøretøy som du seriøst vurderer å kjøpe. Snarere enn bare å kjøre den rundt kvartalet en gang, har noen i familien som skal kjøre det delta i prøvekjøring. Hvis du har barn, kommer dem har sammen for prøvekjøring, slik at du kan se hvordan bilen plass til alle. Sjekk om bilen vil møte lasten trenger når fullastet med folk. Kjøre den lenge nok til å se om det har ytelsen og bekvemmeligheter som er viktige for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78640.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende