Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Er en rød bil Interiør kulere enn en svart interiør?

Bilkjøpere er alltid bekymret hestekrefter, gass kjørelengde og utvendig farge. En av de sjeldnere vurderes alternativer når du kjøper en bil er det indre farge, men at interiøret farge kan gjøre en stor forskjell i sommersolen. Absorberingsevne

Svart absorberer alle fargene i lyset, og den absorberte lyset er slått inn i varmen. Red ikke absorberer alle farger, så det er ikke så varmt.
Refleksjon

Enhver mørk eller svart objekt reflekterer ikke mye lys. Det er det som gjør det svart - ingenting er reflektert. Red reflekterer rødt. Jo mindre refleksjon det er, jo mer varme du vil ha.
Frequency

Light er i form av bølger, som kommer i frekvenser. Lysbølger med flere frekvenser har mer energi. Rød har lavest frekvens, slik at den har mindre energi. Siden energi er lik varme, har rødt mindre varme.
Overgangar og materialer
p Det er graderinger av farge, og derfor gradienter av absorpsjon. Red er mørkere og mer absorberende enn rosa. Svart er mørkere og mer absorberende enn grå. Jo mer lys som absorberes, jo mer varme du har. Hva slags materiale påvirker dens relative oppvarming også. Klut seter er mer behagelig om sommeren enn vinyl seg.
Konklusjon

Til slutt, skjønt, er rød kulere enn svart, på grunn av absorpsjon, refleksjon og bølge frekvens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78629.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende