Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne ut hva er en god pris når du kjøper en bil

Hvis du er i markedet for en ny bil, og har vært forsker priser, har du sannsynligvis vet at prisene for samme bil kan variere fra forhandler til forhandler. Hva du betaler for din nye bil kan være mye mer eller mye mindre enn hva noen andre kan betale. Ved å gjøre litt research på hva en bil er verdt, og den gjennomsnittlige prisene på kjøretøyet du er interessert i, kan du etablere en god prisklasse for at bilen og gå inn i en bilforhandler forberedt. Instruksjoner
en

finne den sanne markedsverdi (TMV) prisen på et kjøretøy på Edmunds. Velg merke, modell og år av bilen du er interessert i å kjøpe. Velg en stil, slik som "base" eller LS, for å "få TMV prisen rapporten. Den TMV pris Rapporten viser gjennomsnittlig nasjonal pris som er betalt for bilen og den gjennomsnittlige prisen i ditt område. Biler Direct tilbyr en lignende tjeneste.

2

Få gratis sitater for bilen som du er interessert i fra Yahoo Autos, Faktura Forhandlere, Edmunds og Biler Direct. Igjen, skriv merke, modell og år av bilen som du ønsker å kjøpe . Sitater på disse nettstedene er ofte tilbys fra flåten ledere på en forhandler, som er vanligvis i stand til å tilby lavere priser enn hos forhandleren salgsteamet. Sammenligne alle sitater for å avgjøre hvem som tilbyr den beste prisen.

3

Visit NADA Guider og klikk på "Priser og informasjon". Tast inn ditt postnummer når du blir bedt om, og velg den bilen som du er interessert i å kjøpe fra listen over biler. NADA Guides gir deg en generell tilbud for ditt område.
4

Sjekk med selskapet som du jobber for eller noen klubber eller organisasjoner som du har et medlemskap for å se om de får lave priser på biler. Noen selskaper, spesielt store, nasjonalt anerkjente selskaper, har rabattavtaler med bilprodusenter som strekker seg til ansatte. Likeledes organisasjoner noen ganger gjøre samme type avtaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78627.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende