Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kan jeg kjøpe en forhandler Car?

Kjøpe en forhandler bil er en god idé hvis du er i markedet for en ny bil, men er på utkikk etter en god rabatt. Mange forhandlere har en flåte av biler beregnet for bruk av dealership ansatte og kunder når sine biler er inne for service. Selv om disse kjøretøyene kan ha noen få tusen miles på dem, de er godt vedlikeholdt og er solgt til en rabatt over en tilsvarende bil med ingen miles. Dealer Vehicle Bruker

Historisk ble forhandlerens biler som brukes av selgere som demonstrantene. De ble drevet og holdt feilfri av selgere som brukte dem lokke potensielle kunder til å besøke vårt visningsrom. Men fordi det å ha et stort antall ansatte kjører selskapet eide biler på dealership plater resulterte i forretningene være ansvarlig for skade, har denne praksisen stoppet på de fleste forhandlere. I dag er forhandlerens biler drevet av ledelsen eller av kunder som har biler som er i for service.
Kontakt forhandlere

Når du er på jakt etter en forhandler demo eller tjeneste låne bilen, ta direkte kontakt med forhandlere som selger den type kjøretøy du kjøper. Husk at forhandlerens biler er som regel ny og uten tittel, slik at de vil dukke opp under den nye bilen inventar på forhandler nettsteder. Faktisk har de fleste dealership nettsteder ikke skille mellom nye biler og nye kjøretøyer som brukes som demoer. Som et resultat, er det best å kontakte forhandlere direkte via e-post eller telefon for å se om det er noen demoer i lager.
Riktig pris
p Det er forståelig å forvente en rabatt når du kjøper en forhandler kjøretøy. Men det er viktig å ha realistiske forventninger når beregne målprisen på en demo. Selv forhandlere bør være motivert til å selge forhandleren undervannsfartøy som har miles på dem, vil de ikke ta et betydelig tap bare for å gjøre en avtale. CarBuyingTips.com bemerker at den beste pris å betale for en demo bil kan lett beregnes. For eksempel på en aktuell modell år bil, anbefaler nettsiden du banke $ 3000 ut av MSRP og trekke en ytterligere $ 0,15 for hver kilometer på bilen. I virkeligheten, bør du prøve å kjøre en bedre handel i begynnelsen, å ty til denne formelen bare hvis det er nødvendig. Forhandlere kan få ekstra penger fra produsenten på kjøretøyer som brukes som service loaners og demoer, så du bør nok begynne tilbudet på $ 5.000 eller 20 prosent under MSRP, som er størst, og bruke $ 0,15 per kilometer formel bare hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78623.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende