Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan fylle ut en bil tittel for registrering

Når du kjøper en bil og få tittelen, for å være i stand til å registrere det du trenger for å sørge for at bilen tittelen er riktig fylt ut. Hvis du kjøper en ny bil, vil bilforhandleren eller banken din håndtere alle tittelen og registrering papirarbeid. Hvis du kjøper en brukt bil fra en enkeltperson, men vil du trenger å fylle inn riktig informasjon på bilen tittelen sammen med kjøperen, du skal fullføre kjøpet av bilen. Du trenger
Sellers navn og adresse
Kjøpere navn og adresse
kilometerteller lesing
Kjøpsdato
Kjøpesum
Vis flere instruksjoner
1

Skriv selgerne navn og adresse på det angitte området av tittelen.
2

Skriv kjøpesummen og kjøpsdato på bilen tittelen i Pris og dato deler av tittelen.
3

Skriv ned nøyaktig kilometerstand på bilen i kilometertelleren /miles delen av bilen tittelen.
4

Registrer ditt navn og adresse på bil tittel i kjøperens delen av bilen tittelen. Sette datoen for kjøpet ved siden av navnet ditt. Les over bilen tittel og sørge for at alle nødvendige områder har blitt riktig fylt ut.
5

Få en regning for salg for kjøpesummen til å gå sammen med bilen tittelen. Forsikre deg om at selgeren setter VIN nummer på regningen for salg. Les over regningen for salg og sørge for at alle nødvendige områder har blitt fylt ut riktig.
6

Ta bilen tittel og regningen for salg for bil kjøp til ditt fylke skattekontoret . Fyll ut den nye tittelen søknad og betale den nye tittelen avgift og skattekontoret vil behandle ny tittel informasjon. Du skal motta den nye tittelen i posten innen 4-6 uker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78621.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende