Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan overføre bilskilt i WI

Når du kjøper eller på annen måte erverve et kjøretøy i Wisconsin, må du søke om en tittel og lisens plate. Men hvis du har en gjeldende Wisconsin plate på samme type bil, kan du overføre den platen til den nye bilen. Fyll ut riktig skjema, og deretter legge de nødvendige avgifter og mail søknaden til Wisconsin Department of Transportation. Du trenger
License plate søknad
Printer
sjekk (for å betale avgifter)
konvolutt
Stamp
Vis flere instruksjoner
1

Besøk dot.wisconsin.gov (se ressurs) og klikk på skjema "MV1" for å fylle ut skjemaet for å overføre lisensen plate. Du kan fylle ut skjemaet på datamaskinen, og skrive det ut på skriveren.
2

Les instruksjonene til å bli kjent med skjemaet før du fyller inn informasjonen din. Rull ned til programmet på side 3 for å begynne å fylle ut skjemaet.
3

Fyll inn din personlige informasjon i avsnitt A. Fyll ut informasjon som er relevant til din nyervervede bil i punkt B . Fill i eventuelle lån opplysningene i avsnitt C. Ikke la noen feltene stå tomme.
4

Fyll i mengden for tittelen avgiften i avsnitt D. Hvis du kjøpte bilen, fyll i riktig kjøp pris sammen med omsetningsavgift informasjon. Hvis registreringen er gjeldende på den bilen du skal overføre nummerskiltet fra, er det ingen lisens plate gebyr eller registreringsavgift. Hvis registreringen du overfører er ikke strøm (bilskilt er ikke gyldige), må du betale lisens plate gebyr. Fyll ut dette beløpet, hvis det er aktuelt. Så lenge du skal sende post på programmet, er det ingen counter serviceavgift.
5

Tilsett fee summer i punkt D og skrive en sjekk for dette beløpet.
6

Sjekk den informasjonen du har angitt på søknad om nøyaktighet. Hvis alt er riktig, skrive ut to eksemplarer av skjemaet med skriveren. Oppbevare ett eksemplar til eget bruk.
7

signere og datere søknaden. Hvis du har en medeier, må medeier signere og datere søknaden også.
8

Send søknaden og sjekk til adressen nederst på søknaden.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78618.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende