Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne en bil forhandler lisensnummer

Hver stat krever at en bil forhandler erverve og opprettholde en gyldig lisens. Bryter denne loven kan anses som en forseelse i en rekke amerikanske jurisdiksjoner. Enten du velger å kjøpe en ny eller brukt bil fra en forhandler, kan det være lurt å sørge for at virksomheten er å adlyde loven og har en gyldig lisens. Heldigvis er det vanligvis enkelt å ikke bare bekrefte Selskapet har konsesjon i god stand, men også få bilen giverens lisensnummer. Instruksjoner
en

Besøk nettsiden for statens motorkjøretøyer divisjon eller ringe ditt lokale kontor. Hvis du ikke er kjent med den aktuelle kontaktinformasjon, går dmv.org.
2

Type i bil forhandler firmanavnet hvis du bruker en nettbasert søkemotor. Hvis du snakker med en representant på telefon eller personlig, be om lisens status og antall din foretrukne bilforretning. Kontroller at samtalen eller besøk oppstår under normal arbeidstid.
3

Les informasjonen presenteres hvis du brukte en datamaskin søk, for å sikre lisens nummeret er for riktig forhandler. (Dette er viktig fordi noen dealer navnene er like.) Typiske Internett lisens søkene vil presentere lisens status, og utløpsdato. Når du har bekreftet at dataene er for riktig selskap, skrive ut eller lagre lisensnummer og annen relatert informasjon.
P Hvis du har gjort en telefon eller besøk til DMV, skrive ned bilen giverens lisensnummer og alle andre relevant informasjon som presenteres til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78611.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende