Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

5-Step beslutninger Når du kjøper en bil

Aldri glem at du er ansvarlig for prosessen når det gjelder å kjøpe en bil. Personmarkedet bilsalg industrien har sin andel av selgere som ønsker å skynde deg til å betale for mye penger for en bil du kan eller ikke kan faktisk ønsker. Du er forbrukeren. Du holder vesken strenger. Aldri bli emosjonell. Ikke vær redd for å gå ut og aldri, aldri glemme at du er den som har ansvaret. Forutsetninger

Før du gjør noe annet, sitte ned med signifikante andre og bestemme nøyaktig hva slags bil du vil ha. Vandre inn i en bilforhandler for å bla er en oppskrift på katastrofe. Å være slept av en selger er ikke bidrar til klar tenkning. Du må vite hva merke, modell og alternativer du ønsker før engang å sette foten på bilforhandleren eiendom.

Gjør anonyme anrop til flere forskjellige forhandlere for priser. Fortell dem hva du gjør og at de beste tilbudet vinner. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle forskjeller i detaljer. Det er en god idé å skrive alt ned så det er ingen tvil om den eksakte prisen en bestemt forhandler sitert.
Online

Gå online for å øke sitatene du har mottatt med ytterligere forskning. Etablere en "ideell" og "Jeg kan leve med det" pris for den bilen du ønsker med alle alternativene og en annen for bilen med minimum alternativer. Du har nå en høy og lav slutten for kjøpet.
Kjøpe bilen

Sett kontanter eller en pre-godkjent lån sjekk for et beløp mindre enn det høye tallet i en forseglet konvolutt. Ring ditt forsikringsselskap for å la dem vite at du kommer til å legge en annen bil til politikken - de kan gå videre og fullføre mye av papirene på forhånd - og deretter leder for forhandleren av valget på en ukedag morgen med en venn eller signifikante andre med planer om å bo før avtalen er gjort. Forlater og kommer tilbake sjelden fungerer i din favør. Det gir selger tid til å omgruppere.
Konvolutt

Finn den eksakte bilen du ønsker, og vise din selger konvolutten. Nevne en gang. Fortell ham at hvis du kan kjøre ut av den tiden med alt papirarbeidet gjort, skatter og alle tenkelige avgift betalt for mindre enn det beløpet i konvolutten, har han en avtale. Avslører ikke mye i konvolutten. Hvis han kaller en latterlig høy pris, leder for døren. Hvis han stopper deg, fortell ham at han har to sjanser til venstre.
Lese og lese

Les alt to ganger. Har din venn gjør det samme. Krysse ut elementer du ikke er enig med, eller som ikke gjelder. Initial dem og har den ekspeditør gjøre det samme. Hvis du får sorg på noe tidspunkt i prosessen, gange unna. Når han jager deg ned, fortelle ham at han har en sjanse til venstre. Tross alt, trenger du ikke å kjøpe fra denne forhandleren.

Selv om denne metoden kan virke unødvendig paranoid og slipende, husk at bilen selger er en aggressiv virksomhet. Noen selgere vil ligge og bruke manipulerende taktikk for å lukke en avtale. Ikke vær kunden som gjør at kostbar feil. Fange og holde overtaket hele tiden under forhandlinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78604.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende