Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne markedsverdi av bilen

Det er et gammelt ordtak som sier at en bil mister verdi den andre den kjører utfor bilen mye. Selv om dette er sant, noen ganger er det vanskelig å vite nøyaktig hvor mye verdi er faktisk tapt. Å vite den eksakte markedsverdi av kjøretøyet er viktig hvis du planlegger å bytte den i en ny bil, eller donere den til veldedighet. Pris guider, slik som Kelly Blue Book, har vært go-to ressurs for å finne bilens verdi. Du trenger
datamaskin med Internett
år, merke og modell av kjøretøyet
Vehicle kjørelengde
Kjøretøy tilstand
Vis flere instruksjoner
1

Åpne nettleseren. Gå til kbb.com.
2

Klikk på "GO" i "Used Cars" boksen i midten av skjermen. Klikk på pilene ved siden av drop-down menyer under "Velg året, merke og modell" for å velge disse attributtene for ditt kjøretøy. Klikk på "Go"-knappen.
3

Trykk på linken for "Forslag Retail Value" for prisen at bilen vil selge på i en markedssituasjon. Velg en "Trim" på neste side. Trim er den type modellen kjøretøyet du eier. Klikk på linken for å velge det.
4

Klikk på knappen ved siden av den typen overføring du har. Skriv inn kjørelengde på bilen din i "kjørelengde" boksen. Klikk på boksene ved siden av funksjonene i bilen din. Klikk på "Fortsett".

Neste side viser den veiledende verdien av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78602.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende