Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få Auto bilskilt for en ny bil

Det er noen grunner til hvorfor du trenger for å få bilskilt for en bil. Du kan bli flyttet til en ny stat eller kjøper en ny eller brukt bil. Få lisens plate for en ny bil innebærer registrering av kjøretøyet. Hvis du får trukket over, er det første politiet vil spørre deg om din registrering. Det er viktig å ha en bil registrering. Dette er et bevis på eierskap og bevis på at du har betalt alle nødvendige avgifter for å drive bilen. Bare da vil du få dine bilskilt. Du trenger
Betalingsmåte
Vis flere instruksjoner
en

Besøk Department of Motor Vehicles (DMV) kontor i ditt område. I mange stater, kan lisensiering gjøres via mail ved å laste ned riktig form av Internett. Men ved å sende inn ditt materiale i person kan du få dine bilskilt samme dag.
2

Gi bevis på eierskap. DMV vil trenge en kopi av tittelen. Tittelen på bilen er det som identifiserer deg som eier. Hvis du har en bil betaling, så lien innehaveren vil ha tittelen. Be om et skjema fra DMV å gi til lien holderen. Informasjon fra lien innehaveren om at du er leasing kjøretøyet er hensiktsmessig.
3

Fullfør Søknad om Certificate of Tittel. Dette skjemaet vil kreve grunnleggende informasjon, inkludert din forsikring. Du må ha forsikring for å drive bilen. Sjekk med statene minimum ansvar forsikring krav.
4

gi et sertifikat for inspeksjon. De fleste stater vil kreve en state-sertifisert inspeksjonsorgan for å sjekke bilen. Inspeksjonsorganet vil bekrefte at bilen oppfyller statlige krav for kjøretøy på veien. For eksempel kan tilpassede biler har problemer passerer inspeksjon hvis bilen er for lav til bakken eller hvis vinduet fargetone er for mørkt. Sjekk dagens avgift tidsplan for statlig inspeksjon.
5

Send Bill of Sale. Hvis DMV er i stand til å fastslå verdien av bilen, må du sende inn kvittering. Vær oppmerksom på at staten vil belaste deg skatt hvis ingen skatt ble betalt på kjøpet.
6

betale de nødvendige avgifter. Gebyret tidsplan for kjøretøy registrering vil variere fra stat.
7

Få dine bilskilt. Vær forberedt på å vente. Når papirene er sendt inn, kan det ta litt tid å behandle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78597.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende