Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan få en Eiers kort på et forlatt kjøretøy

Hvis du oppdager et forlatt kjøretøy på privat eiendom, kan du være i stand til å få tittelen (en eiers kort) hvis - etter at du rapportere bilen til politi - ingen man hevder det. Slepe-selskaper kan også selge biler til å dekke sine tauing kostnader hvis ingen eier kan bli funnet, noe som gir en ny eier for å få eiendomsretten til en tidligere forlatt bil. Det viktigste å huske på er at personen som forlot bilen eller kjøretøyet vil bli gitt en fair sjanse til å hevde det første; hvor lenge de har vil avhenge av lovene i din by eller stat. Instruksjoner
1 p Hvis du er interessert i å få tittelen til en forlatt bil som er på eiendommen din, bør du nok vente noen uker etter at den først ble forlatt for å gi eieren en sjanse til å komme tilbake.

2 p Hvis eieren ikke har returnert innen noen få uker, ring din lokale politimyndigheter for å rapportere den forlatte bilen. Etter offiser har tatt en rapport, ber ham om ikke å ha et slep firma som heter. Fortell ham at du er interessert i å få tittelen hvis ingen eier kan bli funnet. Be ham om å sende en melding til den registrerte eieren, siden du ikke vil ha tilgang til denne personens kontaktinformasjon.
3

Etter det nødvendige antall dager som har gått, hvis bilen ikke har vært hevdet, file eventuelle nødvendige dokumenter som en restverdi tittel og angivelse av fakta, med den aktuelle departement, slik at du kan få tittelen til den forlatte bilen. Du kan også bli nødt til å betale noen registreringsavgift.
4 p Hvis du arbeider med et tauing selskapet å kjøpe en forlatt bil, sørg for tauing selskapet har allerede fått tittelen til det først. Du må kanskje re-tittelen hvis bilen har blitt erklært berget eller junked.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78590.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende