Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å utvide en midlertidig lisens Tag

En midlertidig merket lar deg umiddelbart kjøre en ny eller brukt bil kjøpt hos en forhandler. Bilskilt, vanligvis laget av papp, er bra for 30 dager i hver stat i USA. Målet med midlertidige koder er å tillate deg og forhandleren tid å overføre registreringen. Hvis du faktisk har betalt for bilen i stedet for å sikre et lån, gjør denne prosessen også giveren å overføre tittelen på eierskap til deg. Mens noen stater ikke tillater deg å forlenge en midlertidig tag i tilfelle en uventet forsinkelse, tillate andre trenger du å gjøre det med giverens samtykke. Instruksjoner
en

ringe eller besøke forhandleren der du kjøpte bilen. Det er veldig viktig å gjøre dette minst et par dager før den midlertidige koden utløper. Når koden er ute, blir bilen juridisk vurdert uregistrert og dette kan føre til økonomiske og driving-posten konsekvensene hvis du blir dratt over av politiet mens du kjører bilen.
2

Spør forhandleren hvis du kan forlenge den midlertidige koden. Du må kanskje forklare hvorfor. Noen ganger folk blir for opptatt til å gå til sin lokale avdeling av motorvogner å sikre langsiktige bilskilt. Andre ganger en uventet økonomisk krise kan føre en person til å være ute av stand til å betale de forventede skatter og avgifter knyttet til en ny eller brukt bil kjøp.

Forhandleren kan merke at han eller hun ikke er i stand til å utvide kodene, på grunn av virksomheten preferanser eller det faktum at staten ikke tillater denne type forlengelse. En av de statene som ikke ville tillate deg eller din forhandler for å forlenge de midlertidige bilskilt er Georgia.
3

Besøk eller ring din lokale avdeling av motorvogner hvis forhandleren er ikke samarbeidsvillig eller du lærer at i staten bare motorkjøretøy etat kan tillate utvidelsen. Hvis du besøker byrået, forklar kort ekspeditøren du trenger for å utvide dine midlertidige koder. Du vil vanligvis bli forventet å fylle ut et skjema og betale en engangsavgift med kontanter eller kredittkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78587.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende