Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å refinansiere et kjøretøy med dårlig kreditt

I ufullkommen verden som vi lever i , er kreditt noe som altfor ofte blir anløpet . En sen betaling her og en jobb tap det kan skape auto lån som har renter som er langt fra ønskelig . En høy rente auto lån , men trenger ikke å være evig. Det finnes en rekke tiltak for at en bil eieren kan ta for å prøve å refinansiere en auto lån som har høye renter. Følg fremgangsmåten i denne artikkelen, og du kan kjøre bilen med noen flere dollar i lommene hver måned . Instruksjoner
en

Kontakt din nåværende bil lån holder og be for balansen av lån og årlig prosentsats ( APR) for lånet ditt. Disse tallene er nødvendig for at en utlåner til å beregne et nytt lån estimat.
2

Besøk din favoritt søkemotor på Internett ( Google, Yahoo, Bing , osv. ) og skriv " Automobile refinansiering " i søkeboksen.
3

Klikk på minst to av lån leverandører for å sammenligne priser . Fyll ut feltene på søknadsskjemaet om april for leverandøren er minst én prosent lavere enn din nåværende utlåner .
4

Analyser lånet forslagene du får til å bestemme hvilken som er den beste avtalen. Sluttføre lånesøknad og vente på e-post eller telefon fra den nye utlåner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78582.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende