Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan å plukke de beste Luxury Sedan

Luksus-biler er ikke bare for transport. De er designet for å være den mest elegante, teknologisk avanserte og kraftige biler på veien i dag. Med andre ord, luksusbiler tilby alt vi vil, men ikke virkelig trenger i en bil. Du trenger
Consumer guide
Robb Report
IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) Guide
Vis flere instruksjoner
en

Bestem deg for hvor mye du ønsker å bruke - selv om du er prinsen av et lite europeisk land og skal tilbringe $ 450000 på en ny Bentley. Luksusbiler er beryktet for lading en god del penger for alternativer (også kjent som "personalisering ordninger" som lar deg velge alt ned til fargen på sikkerhetsbeltene) så vite på forhånd hvis du virkelig ønsker å betale ekstra for struts hud møbeltrekk er svært viktig.
2

Plukk tre luksusbiler som appellerer til deg ved å sjekke magasiner som "Robb Report" eller "Motor Trend" og minst en forbruker guide som "Consumer Reports. " En luksuriøs bil bør også ha intet mindre enn den største i kollisjonstest sikkerhet så sjekk med Insurance Institute for Highway Safety hjemmeside for å kontrollere at kjøretøyene du ser på har topp karakterer.
3 < p> Inspiser forhandleren du besøker, og forventer intet mindre enn det ypperste innen kundeservice. Foruten de skinnseter, navigasjon og masserer sitteputer som er standard på så mange biler i dag, er du også betale for topp kundeservice forsiktig når du kjøper fra en luksus merkevare.
4

Bestem hva du anser for å være den mest "luksuriøse" aspekt av din mulige nye luksusbil. For eksempel, hvis pålitelighet er øverst på listen, sjekk ut Lexus (øverst i JD Power and Associates undersøkelser), hvis ikke betaler for vedlikehold er en luksus for deg, sjekk ut BMW og Volvo (begge tilbyr standard gratis tjeneste for 4 eller 5 år ;) eller sjekk ut unlikeliest luksusbil maker, Hyundai, og dens Genesis sedan, hvis spare penger er hva du er ute etter (den Genesis starter på $ 33,000 godt utstyrt).
5

Spør auto forsikringsselskap hvordan kjøpet av en luksuriøs bil vil påvirke premieinnbetaling. Forsikring prisene er mye høyere for luksusbiler på grunn av deres verdi og kompleksitet å reparere. For eksempel har en Audi A8 karosserideler som er laget av aluminium, noe som gir dem mulighet til å være mye lettere, men også gjør dem nesten umulig å reparere. Dette betyr vanligvis karosserideler må byttes på denne Audi, noe som fører til høyere forsikringspremie for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78573.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende