Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan fortelle om en bil Recall har blitt tatt vare på på en brukt bil

Kjøpe en brukt bil kan du spare mye penger sammenlignet med å kjøpe en ny. En del av bruktbil shopping prosessen er å undersøke bilen - særlig, å avgjøre om det har vært i en ulykke. Mens sjekke om bilen har vært i en ulykke er viktig, mange glemmer den andre delen av bakgrunnen søk: se etter tilbakekallinger og finne ut om de har blitt behandlet. Hvis en tilbakekalling reparasjonen ikke er gjort, kan du få det fikset gratis. Du trenger
Kjøretøy identifikasjonsnummer
Vis flere instruksjoner
en

Søk etter minnes på kjøretøyet. Du kan søke på nettet ved å besøke National Highway Traffic Safety Administration nettsted, www.safercar.gov. Klikk på "Safety Tilbakekalling" og deretter "Søk etter en tilbakekalling." Velg året, merke og modell av kjøretøyet for å vise tilbakekalling data. Skrive ut resultatene, eller skrive ned kampanjen tall for referanse.

Du kan også se etter minnes på et kjøretøy ved å ringe National Highway Traffic Safety Administration på (888) 327-4236.
2

Samle informasjon om kjøretøyet. For å avgjøre om en tilbakekalling har blitt tatt vare på, trenger du bilens 17-sifret kjøretøy identifikasjonsnummer. Finn VIN plate på nedre del av frontruten på førersiden. Det er også på innsiden dørstolpen.
3

Kontakt en nærliggende forhandler. Ring eller besøk en bilforhandler som selger bestemt merke på bilen. Snakk med kundeservice og be representanten for å sjekke deres database for å se om en reparasjon ble gjort etter at tilbakekallingen. Gi VIN og tilbakekalling nummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78572.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende