Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Forskjellen mellom en SUV og en Van

De grunnleggende forskjellene mellom SUVer og varebiler komme ned til deres tiltenkte bruksområder. Bilprodusentene utforming SUVer for sleping, haling og off-road ytelse, mens de bygger varebiler for transport av personer eller gods. Chassis

full størrelse varebiler er nesten mekanisk identisk med SUVer, ved at de bruker nesten de samme strukturelle og drive-tog deler.
Van Styrker

Vans er vanligvis høy og boxy med en lav etasje og minimal bakkeklaring. Dette gjør dem store og effektive folk-movers eller last-movers.

SUV Styrker

SUVer er vanligvis lettere enn varebiler men har samme chassis og drivverk . Dette gir dem en høyere makt-til-vekt-forhold, noe som gjør for bedre slepe-og off-road ytelse.
Bakkeklaring

Fordi de er mer partisk for off- road bruk, SUVer har ofte mye mer bakkeklaring enn varebiler.
Drivverk

Selv om det er et alternativ på mange modeller, de fleste varebiler mangler den ekte fire-hjuls- drivsystemer som vanligvis finnes på SUVer.
Gross Vekt

Begge SUVer og varebiler må ha en totalvekt (GVWR) på 8500 kg., men lavere tyngdepunkt av de fleste SUVer betyr at de ofte kan taue mer vekt og fortsatt holde seg innenfor sitt rangert GVWR.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78555.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende