Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

The Best Car-Kjøpe Insentiver

Du kan redusere prisen du betaler for en ny bil, får gunstige finansiering vilkår eller får en lang garanti takket være bil-kjøp insentiver. Newcars.com sier insentiver som rabatter eller lav rente lån kan la deg kjøpe en bil som ellers ville være utenfor din prisklasse. Insentiver endrer seg kontinuerlig, så du bør sjekke de nyeste tilbud når du er i markedet for en ny bil. Du kan ende opp med å spare en masse penger eller få noen andre attraktive fordeler. Rabatter

En rabatt er en bil-kjøp insentiv som lar deg trekke en viss sum penger fra din nye bil kjøp. Først forhandle deg best mulig pris for bilen. Deretter kan du trekke beløpet av rabatt fra det totale. Rabatt pengene er levert av bilprodusentene til å oppmuntre til kjøp av slow solgte modellene eller for å generere salg på trege tider av året. De typisk kjøre fra flere hundre til flere tusen dollar.

De fleste rabatter tilbys til alle kjøpere, men Newcars.com sier noen er begrenset til visse grupper, som studenter, siste universitetsutdannet, medlemmer av det militære, strøm eiere av et kjøretøy fra samme produsent eller bileiere med biler fra en konkurrerende produsent.
Finansiering

Bilprodusenter vil tilby spesielle finansiering avtaler med renten så lav som null prosent. Betingelsene i lånet ofte variere. Noen ganger er det kort sikt, at du må betale av bilen innen et år eller to. Noen ganger kan den gjenværende løpetid vare så lenge som fem år. Du trenger en god kreditt score, men å kvalifisere for finansiering insentiver. Ofte vil bilprodusentene lar deg velge mellom en lav rente eller en kontant rabatt. Dette lar deg få et insentiv selv med en dårlig kreditt historie.

Garantier

De fleste bilprodusenter tilbyr drivverket garantier om fem år eller mer. Dette er et godt incitament hvis du har tenkt å holde din nye bil i lang tid. En støtfanger til støtfanger garanti er også standard for en begrenset periode, som varer i tre år eller lenger. Noen ganger vil bilprodusenter eller individuelle forhandlere tilbyr gratis oljeskift eller vedlikehold for en spesifisert periode som et incitament. Disse typer incentiver er bra for bilkjøpere som ikke ønsker å bekymre seg for vedlikehold eller reparasjonskostnader.
Dealer Incentives

Leaseguide.com sier bilforhandlere kan få insentiver fra produsenten. I motsetning til en rabatt, går disse pengene direkte til forhandler og er ikke forpliktet til å dele den med bilkjøpere. Imidlertid vil mange forhandlere gi deg en bedre avtale på biler med høye fabrikk til forhandler insentiver. Du kan finne informasjon om disse insentiver på bilen forskning nettsteder som Edmunds.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78554.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende