Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Billeasing Teknikker

Bil leasing betaler for bruken av en bil. Når du leaser, du betaler kun for svekkelsen av kjøretøyet. Derfor, du betaler mindre i månedlige utbetalinger enn du ville for en kjøpt bil. Her er hvordan å sikre best lease avtale mulig. Høyre Car
p Hvis du velger den rette bilen, kan du unngå dyre månedlige utbetalinger. Før du hodet til forhandleren, vet nøyaktig hva bilen du ønsker. I tillegg vet de alternativene du ønsker. Du bør vite så mye som dealeren om bilen du ønsker å lease. Unngå å velge modeller som har blitt ansett som å ha sikkerhetsmessige problemer eller har vært involvert i store fabrikken minnes. Unngå også modeller som har en tendens til å endres drastisk hvert år fordi de ikke klarer å beholde sin opprinnelige verdi, de er dyrere å lease. Riktig modell har en høy restverdi, eller engros verdi ved utgangen av leieperioden. Høyere restverdier likestille til lavere månedlige utbetalinger.
Gjøre lekser

Før du går inn i en bilforretning å forhandle frem en avtale, gjøre lekser på den bilen du ønsker . Du bør aldri betale til børskurs, eller produsentens veiledende pris (MSRP) på en bil for leasing. Å vite riktig pris, finne fabrikken faktura pris, betalte hva giveren produsenten for bilen. Finn denne prisen fra populære bil nettsteder som Edmunds.com. Når du trekker fra listepris fra fabrikken faktura pris, vil du se markeringen. For eksempel, gjør en bil med en veiledende pris på $ 40 000, men en fabrikk faktura pris på $ 35000 bilforhandleren $ 5000 i fortjeneste. Å vite hvor mye en bilforhandler betaler vil hjelpe deg å senke prisen.
Forhandle klokt

tommelfingerregel er å forhandle fra fabrikken faktura prisen opp. For eksempel tilby $ 300 til $ 500 over fabrikken faktura prisen på biler som har en veiledende pris på opp til $ 25.000. I øynene til noen forhandlere som selger biler opp til $ 25.000, kan dette være for lavt, så forvent å betale mer. For biler som selges for opp til $ 40 000, har minst $ 500, men ikke mer enn $ 1000 over fabrikken faktura pris med mindre giveren starter klager på at tilbudet er for lavt. For biler som overstiger $ 40 000, forvente å betale minst $ 2000 til $ 3000. Husk at målet om å forhandle er å få en avtale der giveren fortsatt gjør en tilfredsstillende fortjeneste mens du får en rettferdig leieavtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78550.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende