Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hva er en bil Quote?

En bil sitatet er et tilbud som forhandleren utvider til en kunde for en bestemt kjøretøy basert på hva kunden er villig til å betale. Det er mange forskjellige måter å gå om å få en bil sitat. Med de rette verktøyene kan du bli en erfaren forhandler før du drar ned for å plukke opp den nye (eller brukt) bil av dine drømmer. Her er noen måter du kan begynne på å få deg en flott tilbud på en stor bil. Forsikringsagenter

De fleste forsikringsagenter har relasjoner med lokale bilforretninger og kan samarbeide med deg om å få et tilbud på din nye bil. Hvis du har et godt og langt forhold med forsikringsselskapet agent så dette kan være en god vei å gå.
Internet
p Dette er trolig den raskeste og enkleste måten å få en konkurransedyktig bil tilbud for den bilen du leter etter. Det er mange nettsteder som tilbyr denne tjenesten som: Cars.com, Edmunds.com, og CarsDirect.com. Det er en god måte å få deg et tilbud og samtidig gjøre noen undersøkelser på bilen du leter etter.
Bilforhandlere

Dette er en gammel men en goody. Hvis du har en lokal forhandler, gå dit for å inspisere bilen som du er interessert i og samtidig be forhandleren om å gi deg et tilbud på hva du leter etter.
Forskning

Uansett hvilken type sitat du er ute etter - lease, finans eller kontanter - sørg for å gjøre din forskning og få konkurransedyktige sitater fra flere forhandlere før du forplikter deg til å kjøpe fra din lokale forhandler. Også sjekke for å se hva tilgjengelige prisene og insentiver er tilgjengelige i ditt område. En ting som forhandlere vil prøve er å senke salgspris og prøve og gjøre opp for det på det de kaller "backend". Dette er i hovedsak får du godkjent for et lån på en viss hastighet og selge den til deg i et annet tempo. De holder forskjellen mellom de to og prøve og tjene litt ekstra penger på denne måten.
I Konklusjon

Car shopping kan være en skremmende opplevelse i beste fall. Det er tidkrevende, skjerpende og slitsomt. Men med litt lekser kan du ha deg en hyggelig og flott bil-shopping opplevelse. Husk at forhandlere er ute etter å tjene penger, og er du ute for å la dem gjøre minst mulig. Ved å møte et sted i midten, kan begge parter gå bort glade og fornøyde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78546.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende