Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne en Range Rover Supercharged til rett pris

The Range Rover Supercharged utgaven er en luksus SUV med resultatene av en sportsbil. Den kompressormatet V-8 produserer enten 400 eller 510 hestekrefter, avhengig av årsmodell. Range Rover Supercharged modeller kan være mye mindre vanlig enn en bil som Chevy Trailblazer, men det betyr ikke at du ikke finner en til riktig pris. Instruksjoner
en

Finn ut om du ønsker å kjøpe en ny eller brukt Range Rover Supercharged modell. For 2009 årsmodell, har en ny Range Rover Supercharged modellen en startpris MSRP av $ 93325. Kjøpe brukt kan spare deg mye penger, men du vil ha mindre garantibestemmelsene. Du vil også ta på litt mer risiko, det er vanligvis vanskelig å avgjøre om en brukt bil har blitt godt tatt vare på
2

Bruk online ressurser som Edmunds.com hvis du bestemmer deg for å kjøpe. en ny Range Rover. Velge nøyaktig alternativene du ønsker, og finne ut fakturaen pris. Finn ut om det er noen insentiver, for eksempel en kunde kontant rabatt. Når du vet omtrentlig faktura pris, kan du finne ut hva som ville være en god pris å betale for bilen. For en dyr bil som Range Rover, bør en prosent over faktura være et utgangspunkt.
3

Kontakt så mange forhandlere som du kan. Range Rover er solgt av Land Rover, så du må kontakte Land Rover-forhandlere. Besøk Land Rover nettsted (www.landroverusa.com) å finne hver forhandler i ditt område. Handle med forhandlerne på nettet for å spare tid. Ved å handle på nettet, kan du sende mange prisforespørsler til forskjellige forhandlere i løpet av kort tid.
4

Sammenligne pristilbud, og velg den laveste ett. Hvis du ikke er fornøyd med prisen, gjerne gjøre giveren et tilbud.
5

Bestem målet prisklasse hvis du bestemmer deg for å kjøpe en brukt Range Rover Supercharged modell. Brukt-bil verdier svinge fra måned til måned, så det er best å bruke ressurser som Kelley Blue Book eller NADA å bestemme omtrentlige brukte kjøretøy verdier. Når du bestemme budsjettet, kontrollere verdiene av ulike årsmodeller til du finner noe i nærheten av din prisklasse. Husk at brukt-bil prisene er alltid omsettelige. Hvis en bestemt års modell har en omtrentlig verdi noen få tusen dollar over budsjettet, gjerne for å søke etter den modellen, og se hva slags avtale du kan få. Dersom modellen er verdt mye mer enn budsjettet ($ 5000) eller mer, er det lite sannsynlig at du vil kunne kjøpe den for målprisen.
6

Søk klassifiserte papirer, forhandlere og Internett for Range Rover Supercharged modeller for salg til du finner en nær budsjettet. Range Rover Supercharged modeller er ikke masseprodusert som noen billigere biler er, du kan ha til å grenen ut i søket. Føl deg fri til å sjekke nettauksjoner som eBay Motors.
7

Finn en modell nær din prisklasse, og inspisere kjøretøyet. Det er alltid en god idé å få det sjekket ut av en mekaniker. Forhandle med selger før du kommer til en rimelig pris.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78543.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende