Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med No Credit Sjekker

Kjøpe en bil kan være vanskelig hvis du har dårlig kreditt. Avhengig på kreditt score, kan det hende du har ingen sjanse til å få et lån hvis selgeren sjekker kreditt. Hvis du vet dette på forhånd, kan du forberede seg til å kjøpe en bil uten kredittsjekk. Dette vil spare tid og forlegenhet av en sjekk slik at du kan fullføre transaksjonen raskt og effektivt. Instruksjoner
en

Lagre så mye penger som mulig før du kjøper en bil. Hvis du kan spare nok til å betale hele kostnaden for bilen, vil du ikke trenger en kredittsjekk. Selv om du ikke kan lagre hele beløpet, er en forhandler mer sannsynlig å la deg gjøre kjøpet uten en kredittsjekk hvis du gjør en heftig forskuddsbetaling. Han vil bruke bilen som sikkerhet, og jo mer penger du legger ned, jo mindre risiko han står overfor hvis du standard, og han har få tilbake bilen.
2

Samle papirer som beviser din sysselsetting og inntekt . Dette kan inkludere lønnsslipp stubber og selvangivelser. Selv om en forhandler ikke kan gjøre en kredittsjekk, vil han fortsatt vil ha bevis på din evne til å tilbakebetale et lån hvis han selger deg en bil.
3

Finn en forhandler som håndterer sin egen finansiering. Disse forhandlerne har vanligvis mindre strenge retningslinjer for sine lån, og mange spesialister i å jobbe med folk som har dårlig kreditt. De vil ikke gjøre en kredittsjekk, men de vil kreve en langt høyere enn gjennomsnittlig rente.
4

Velg en bil i din prisklasse. Når du har dårlig kreditt, kan du skade den enda mer hvis du kjøper en bil som er for dyrt og falle bak i utbetalinger. Du kan være fristet av en fancy bil, og selgeren kan oppmuntre deg til å bruke mer enn du har planlagt. Ignorer fristelsen og hold deg til budsjettet, slik forskuddsbetaling vil gå så langt som mulig, og utbetalinger vil være håndterbart.
5

Sjekk kontrakten for skjulte avgifter eller andre problemer før du signerer den. Noen ganger bilforhandlere som ikke gjør kreditt sjekker vil dra nytte av kjøpere. De kan liste en høyere rente på kontrakten eller omfatter honorarer utformet for å øke sin profitt ytterligere. Ikke signere en kontrakt om å kjøpe bilen før du leser det nøye. Spørsmålet noe mistenkelig og avblåse salg hvis forhandleren ikke vil fjerne den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78534.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende