Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil

The Town Car regnes som en high-end luksus modell bil. Town Cars tilbyr romslig innvendig plass, en V8-motor, en behagelig tur, skinnseter, tre trim og et høyt nivå av komfort på hver modell. Den moderne bil har vært i produksjon siden 1981. Enten det er nytt eller brukt, kan kjøpe en bil betyr komfort, luksus og stil. Det er noen problemområder med mange av de Town Cars, though. Lær hvordan du kjøper en bil for å unngå å bli sittende fast med en problematisk kjøretøy. Instruksjoner
en

Finne ut hva din kostnadsgrense er før du ser på Town Cars. Som i 2009, nye Town Cars starte på rundt $ 45 000 for en grunnmodell. Brukte Town Cars kan kjøpes for mye mindre, avhengig av året, og tilstanden på bilen.
2

Se nøye på bil når du kjøper brukt. Store problemer med Town biler inkluderer automatiske vinduer som blir sittende fast ofte. Mange modeller har problemer med vindu regulatorer. Etter du ruller ned vinduet, er det ikke å bli rullet opp igjen. Det må skyves opp manuelt, men det vil ikke rulle ned igjen uten å bli sittende fast. New window regulatorer er dyre og har de samme problemene etter noen få år.
3

Sjekk ut luftfjæring som leveres som standard på alle modeller laget etter 1991. Luften støt var ment å håndtere tung last, men noen ganger knuse og forårsake baksiden av bilen for å kjøre veldig lavt til bakken. Disse sjokkene er svært dyre å erstatte.
4

Se på lakken på panseret og taket. Town Cars gjort i de tidlige 90-tallet hadde svært tynne klarlakk som skrelles bort, utsette malingen til elementene. Dette fører til mørke, skitne utseende områder på bilen. Det kan fikses ved å male de skadede områdene. Når de er malt, bør ikke dette problemet oppstå igjen. Ha dette i bakhodet hvis du får en god avtale på en bil med maling defekter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78530.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende