Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan endre tittelen på en bil

Som en bil kjøperen, kan du bli begeistret når du endelig betale ned et lån eller kjøpe en bil. Men du kan ikke kjøre inn i solnedgangen med bilen din ennå. Det er papirarbeid, identifikasjon, lisens platekledning og, selvfølgelig, titler. Eierskapet på en tittel endres ikke automatisk. I stedet må du kontakte avdelingen av motorvogner, også kalt delingen av motorkjøretøy, motorkjøretøy divisjon, byrå av motorvogner, Institutt for driveren tjenester, bilservice avdeling, avdeling for transport, transport skap, kontor av motorvogner, motor vognkortet eller lisens grenen. Du trenger
Tittel
Førerkort
Bevis på forsikring
personnummer
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en bil, avslutt å betale ned et lån på en bil eller arve en bil.
2

Skaff tittelen fra billeverandøren.
3

Bring tittelen på en fullt kjøpt bilen til en nærliggende lisens gren med førerkort, bevis på forsikring og Social Security-nummer, for biler som ikke er kjøpt med en bil lån.
4

Fullfør et registreringsskjema på lisens grenen som vil sendes til utlåner for biler kjøpt med en bil lån. Utlåner vil sende tittelen til lisensen gren når lånet er betalt. Tittelen vil da bli sendt tilbake til utlåner. Lisensen gren vil kontakte deg og be deg om å komme og sende inn søknaden. Du vil da kunne registrere og tallerkenen din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78529.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende