Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan legge til noen navn når refinansiere en bil

Den beste grunnen til å refinansiere et billån er å få en mer attraktiv rente enn din nåværende. Andre grunner for å refinansiere et billån er å fjerne en co-signataren eller for å legge til et nytt navn til et lån for finansiering. Instruksjoner
en

Finn et selskap som er villig til å refinansiere billån. Du kan refinansiere med et lån gjennom banken din, kredittkortselskapet eller bilforretning.
2

Gå til lånet etaten som skal hjelpe deg å refinansiere bilen. Sørg for å spørre med en gang hvorvidt en ny søker eller co-signataren kan legges til det nye lånet. USA varierer i sine restriksjoner for medundertegnere. Medundertegnere vanligvis er nødvendig for å leve i samme tilstand som lånet søkeren og for å være over 18 år. Noen stater krever at co-signer være et familiemedlem.
3

Se etter eventuelle skjulte tjeneste avgifter. Noen auto finansieringsselskaper kan inkludere en ekstra avgift for å legge til et nytt navn til lånet.
4

Har co-signataren går med deg for å fylle ut den nye lån papirarbeid. Hvis co-signataren er en ektefelle eller forelder kan du gi finans agent relevant informasjon som er nødvendig for å kjøre en kredittsjekk på co-signataren. (Se Referanser.) Den co-signataren vil bli sendt papirene til å signere og returnere.
5

Fyll ut alle papir arbeid for å sluttføre den nye lån. Det nye navnet vil bli lagt til lånet benyttet til å refinansiere bilen. Husk at du også kan legge til eller fjerne en co-signataren fra din fortid lån før det er nedbetalt av det nye lånet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78525.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende