Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Ford Informasjon om tilbakekalling

Kjøpe en ny eller pre-eide kjøretøy kan være en skremmende oppgave. De fleste forbrukere, som er i stand til, velger å kjøpe en ny bil i stedet for en pre-eide en. Den vanlig misforståelse med disse nye bilkjøp er at nye biler vil være fri for mekaniske feil som ofte herjer pre-eide eller brukte biler. Defekte deler på nye biler har bedt bilprodusenter, blant annet Ford, til å utstede massive tilbakekalling advarsler til forbrukerne som trodde de skulle kjøpe en sikker bil. Mange ganger, minnes disse utvide til eldre biler også, men deres eiere kan ikke innse det. Her er en ufullstendig liste over Ford biler med nylig utstedt fabrikken minnes på grunn av defekte deler, samt annen viktig informasjon for forbrukerne når du arbeider med tilbakekalte biler. 2009 Ford Ranger 4x2 Trucks

den 3. februar 2009 utstedte Ford en tilbakekalling på 2009-modellen Ranger 4x2 lastebil på grunn av en defekt spindel aksel. Disse akslene var mangelfullt produsert, og forbrukerne ble advart at disse aksler kan skille fra bilen under kjøring, og dermed forårsaker en kollisjon. Dette minner påvirker mer enn 11.000 2009 Ford Ranger lastebiler. Reparasjoner på kjøretøy er berørt av denne tilbakekallingen kan gjøres på lokale Ford-forhandlere uten kostnad for forbrukeren. Reparasjonen ble godkjent av Ford og begynte i den 27 februar, 2009. Forbrukere som eier en av de potensielt berørte kjøretøy bør kontakte Fords tilbakekalling avdeling på (866) 436-7332.
2009 Ford F-150 lastebiler

Den 5. mai 2009 utstedte Ford en tilbakekalling vedrørende bremselys bryterne på 2009-modellen F-150 lastebiler. Disse bryterne inneholde en kort som kan forsinke belysning av bremselysene når pedalen trykkes ned av sjåføren. På grunn av potensiell sikkerhetsrisiko dette presenterer, slår disse bremsene ikke klarte å overholde Federal Motor Vehicle Safety Standards. Ca 8000 biler ble berørt av denne tilbakekallingen. Disse bryterne kan erstattes på lokale Ford-forhandlere, som begynner den 13 mai 2009. Bekymrede forbrukere kan kontakte Fords tilbakekalling avdeling på (866) 436-7332 for videre instruksjoner.
2008/2009 Ford F-650 SD og F-750 SD Trucks

Ford utstedt en tilbakekalling for nesten 3000 2008/2009 modell F-650 SD og F-750 DC lastebiler produsert med en Caterpillar-motor. Tilbakekallingen skyldes en overoppheting problem i drivstoffsystemet, som kan føre til at delene går i stykker og spray drivstoff. Dette drivstofflekkasje kan føre til brann. Caterpillar og Ford arbeider sammen for å erstatte drivstoff systemkomponenter i berørte kjøretøyer. Eiere av de berørte modellene er oppfordret til å kontakte Caterpillar på (800) 447-4986 for ytterligere informasjon om denne tilbakekallingen og reparasjoner.
Service Bulletins og Fords Track Record

Statistisk sett rangerer Ford høyest i tilbakekalte biler enn de fleste annenhver bil produsenten i verden. På 4809 tilbakekalte biler under beltet sitt, har Ford verste banerekord på hvilken som helst bil produsenten om sikkerhet og pålitelighet av sine produkter. Forbrukerne bør ikke bli lurt til å tro at bare fordi et kjøretøy ikke har blitt tilbakekalt at det er trygt. Det er ikke case.Ford også problemer noe som heter service-bulletiner om sine biler. Dette er bulletiner å la forbrukerne vite at de er klar over visse problemer og mekaniske problemer i sine biler som gjør dem potensielt usikkert å kjøre, men de har ikke utstedt en total recall på bilene ennå. Se i slutten av denne artikkelen for linker til nettsteder for å sjekke for disse tjenesteleverandørene bulletiner utgitt for ditt kjøretøy.
Hva gjør du hvis bilen din har blitt tilbakekalt
p Hvis du finner at kjøretøyet har blitt tilbakekalt, er det første du bør gjøre å være oppmerksom på eventuelle bestemmelser om løftet om reparasjon som Ford vanligvis strekker seg i tilbakekalling situasjoner. Mens tilbakekalling kan omfatte et bredt spekter av årets modeller, kan det være bestemmelser som kjøretøyet kjørelengde og tidsramme som går fra når tilbakekalling ble utstedt til når forbrukeren reagerte på advarselen. Hvis disse vilkårene ikke er oppfylt, vil Ford generelt ikke hedre et løfte om reparasjon. I tillegg, ikke alle lokale forhandlere hedre Ford løfte om å reparere en tilbakekalt kjøretøy, så det er klokt å kontakte dem før bringe bilen i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78522.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende