Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Sammenlign Auto Prisene

Kjøpe en ny bil kan være frustrerende og nervepirrende. Sammenligning auto prisene er ingen tur i parken heller, det er så mange gjøre og ikke gjøre og spørsmål: hvor skal jeg gå for å få den beste prisen? Familiens størrelse og livsstil er en stor avgjørende faktor, samt om du ønsker å kjøpe en bil lokalt eller gå et sted som har konkurransedyktige priser. Noen mennesker er i markedet for en ny bil, mens andre er på et budsjett og kan bare vurdere kjøp av en brukt bil. Også en stor faktor i å kjøpe en ny bil er renten. Du trenger å vite alle alternativene før du begynner prosessen med å kjøpe en ny bil. Du trenger
datamaskin med Internett-tilkobling
Newspaper
Auto Trader
Kelly Blue Book of Liste over lokale banker og renter
Vis mer Instruksjoner

1.

Bestem deg for hva slags bil passer deg. Trenger du en SUV? Eller kanskje du ønsker å bli grønne. Gjøre vedtak basert på familiens størrelse og hva slags område du bor i. For eksempel, hvis du bor i et område utsatt for dårlige vintre, en firehjulstrekk kjøretøy er trolig et bedre valg for deg.

2

Søk hjemmesidene til forhandlere i ditt område for prisene du søker og kan godt råd. Tenk om hvorvidt du ønsker å bytte inn den gamle bilen, eller hvis du ønsker å kjøpe en splitter ny bil. Du kan også kjøpe biler på nettet gjennom nettsteder som Cars Direct, hvis du ikke er i stand til å finne et kjøretøy gjennom en lokal online forhandler.
3

Sjekk ut alle dine lokale forhandlere for en som er villig til å konkurrere for din bedrift og sitere deg en rettferdig pris. Spør den lokale forhandleren hva slags ekstra alternativer de vil kaste inn på detaljene. Dette kan gjøres over telefon først, for å se hvem som vil gi deg det beste tilbudet. Velg tre eller fire forhandlere som tilbyr den beste prisen og alternativer, og deretter besøke dem i person. Bruk informasjonen fra de andre forhandlerne som ammunisjon for å få en bedre avtale. Også alltid spør om de har utvidede garantier.
4

Snakk med din lokale banker for å finne ut hva renten de kan tilby for auto lån. Spør banken lån offiser å sitere deg hvor mye betalingen vil være månedlig og hvor mange år du skal betale på lånet. Mens mange bilforhandlere tilbyr sine egne in-house finansiering, kan du være i stand til å få en bedre avtale via banken din.
5

Se gjennom Auto Trader magasin og avis annonser og sammenligne prisene på både nye og brukte biler som oppfyller dine bildeler behov. Online auksjon nettsteder er også gode steder å finne brukt og noen ganger nye biler. Prøv å søke Craigs List og andre online rubrikkannonser for å se hva som er tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78519.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende