Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan Sammenlign Car Funksjoner og priser

Når du kjøper en ny eller brukt bil, er det mange faktorer å vurdere. Sammen med estetikk funksjoner og pris kan veie tungt på vedtaket for hånden. Du må sammenligne egenskaper og pris før du gjør et valg som du ønsker å få mest mulig for dollar, og bare når disse faktorene er satt side ved side kan du gjøre det riktige valget. Instruksjoner
en

se på prisen av kjøretøyene blir vurdert. Hvis de er i samme prisklasse, vil det være lettere å sammenligne funksjoner og priser. Du kan forvente lignende funksjoner i biler i samme prisklasse. Du kan også innskrenke dine valg ved å ignorere modeller ut av din prisklasse.
2

undersøkelse av sikkerheten funksjonene i hvert kjøretøy. Hvis de alle har kollisjonsputer, men bare én eller to har ABS-bremser, kan du være i stand til å utelukke noen av valgene som blokkeringsfrie bremser lage en bil tryggere overall. De legger til verdien på bilene i spørsmålet om de uten denne funksjonen.
3

Sjekk motoren valg. Du kan legge merke til at noen av bilene har større og kraftigere motorer. Ikke bare påvirker dette videresalg, men en kraftigere motor er mer verdifullt monetarily. Hvis du er ute etter drivstoffeffektivitet, kan dette være det motsatte som de fleste firesylindrede motorer har bedre gass kjørelengde enn åtte sylindrede motorer.
4

sammenligne gjennomsnittlig gass kjørelengde. Med gassprisene høye, kan du spare hundrevis av dollar i året hvis du sørge for å kjøpe en bil med god gass kjørelengde. For å sammenligne, gjennomsnittlig byen og motorvei tall for å få en samlet gjennomsnitt. Husk at din kjørestil vil påvirke det samlede gass bruk.
5

Sammenligne garantier av alle mulige valg. Hvis bilene er nye og av forskjellige merker, sjekk for å se hva de garantier inkludere. Hvis to biler er svært like og man har en lengre eller bedre garanti, kan det være en vurdering. Hvis de er pre-eide, sjekk som har gjenværende fabrikken garantier og også sjekke for å se kostnadene ved ettermarkedet garantier på de spesielle kjøretøyer. Disse prisene bør inkluderes i kostnadene for eierskap.
6

Drive bilen så lenge som mulig. Prøvekjøre hver bil for å se hvordan de håndterer og hvor morsomt det er å kjøre. Som det er hensikten med bilen, vil du ha en bil som håndterer og kjører til din smak. Dens kjøreegenskaper samt sin bremselengden er alle funksjoner som skal være svært viktig for deg, og bør veie tungt på avgjørelsen din.
7

Inspiser innsiden av hver bil for å få en følelse av dens ergonomi . Hver bil i driften skal være behagelig å sitte i og har en sterk klimaanlegget med velplasserte vents. Du bør også lytte til radioen for å se om det er til din smak og notere hvilke biler har elektriske vinduer og dørlåser samt alarmsystemer. Du vil tilbringe mesteparten av bilen din tid i bilen, så interiør funksjoner er viktige også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78518.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende