Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan kjøpe en bil med Cash

Kjøpe en bil med kontanter betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kvalifisere for et lån og potensielt betale en høy rente. Det du kanskje ikke vet er at å betale med kontanter kan negativt påvirke din forhandlingsposisjon. Ifølge Auto Råd nettsted, mange forhandlere regne med å tjene ekstra penger fra finansiering, hvis de vet en kjøper planer om å betale med kontanter, kan de ikke være like villig også forhandle. Du kan fortsatt få en god avtale hvis du følger visse skritt når du kjøper en bil med kontanter. Du trenger
Faktura informasjon eller sammenlignbare bilprisene
Vis Gjør mer Instruksjoner
en

leksene dine før du besøker forhandlere og fastsette en rettferdig pris for den type bil i som du er interessert. Hvis du kjøper en ny bil, kan du få faktura informasjon fra nettsteder som Kelly Blue Book og Edmunds. Hvis du kjøper en brukt bil, kan du finne sammenlignbare biler på Auto Trader, Autobytel og Craigslist.
2

Når du begynne å besøke forhandleren for å se på biler og selgeren spør hvordan du har tenkt å betale, fortelle ham at du ikke har bestemt seg ennå. Hvis han presser deg, si at du heller vil fokusere på å finne den rette bilen først, og at det er for tidlig å snakke om betalingen.
3 p Hvis selgeren spør hvor mye av en månedlig betaling du har råd, fortelle henne at du bare er interessert i å snakke om den faktiske prisen, ikke om betalinger. Selgerne gjerne diskutere bilprisene i form av utbetalinger fordi de lettere kan maskere skjulte kostnader.
4

Forhandle frem en endelig pris for bilen og få det skriftlig før du fortelle selgeren at du skal betale cash. Hvis han prøver å komme seg ut av avtalen, være forberedt på å gå ut av forhandler. Du kan elske bilen, men det er nok mer på andre forhandlere. Ingen bil er verdt å bli overladet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78516.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende