Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> bilen kjøpe grunnleggende >> Content

Hvordan finne den beste bilen tilbud

Lær hvordan du finner den beste bilen deals.If du er på utkikk etter en ny eller brukt bil for å erstatte den du har nå, er det et par ting du kan gjøre før du går bilen shopping å finne de beste bil avtaler. Følgende tips vil hjelpe deg gjennom prosessen med å finne de beste bil avtaler. Instruksjoner
en

Først bør du vite hvor mye du har råd til en ny eller brukt bil. Var din gamle bil betaling rimelig, eller var det for høy? Hvis du ikke har hatt en bil betaling før, må du finne ut hvor mye du kan godt sette av hver måned for å betale for en bil lån.
2

Ved å finne ut hvor mye du har råd til en bil per måned, må du huske å inkludere budsjettposter som bensin kostnader, bil forsikring, og vedlikehold og reparasjoner. Hvis du er en sjåfør under 25 år, eller hvis du har hatt kjøring brudd i de siste årene, vil din forsikring priser være høyere enn gjennomsnittet. Hvis forsikringspremier er høyere enn gjennomsnittet, må du ta det i betraktning når du bestemme prisklasse du har råd.
3

Før du bestemmer deg for å gå og se på biler være sikker at du er kreditt score er bra. Jo bedre kreditt score bedre avtale du vil få på finansiering. Få en kopi av din Fico score og kreditt-rapporten og tvist alle de negative merker på rapporten. Det tar 30 dager for en gransking av hver vare, så sørg for å planlegge fremover. Øke kreditten score vil dramatisk øke sjansene for å få de beste bil avtaler. (Se ressursene området nedenfor for en link til en pålitelig selskap for å få en kopi av kreditt-rapporten og score)
4

Har du vurdert en leieavtale i stedet for å kjøpe en bil? Det er noen fordeler fremfor å kjøpe en bil med en konvensjonell bil lån. Hva gjør en leieavtale en av de beste bil avtaler er at du kan slå den på etter en to eller tre-års periode, avhengig av lengden på leieavtalen. Ulempen til en leieavtale er kjørelengde. Du må signere en leieavtale for et bestemt antall miles som du kan kjøre i et år. Hvis du går over grensen, må du betale en dyr per mil kostnad når du lukker ut leieavtalen.
5

Forskning bilene du er interessert i. For nye biler finne ut hva fakturaen pris er av bilen, ikke bare MSRP. Det finnes nettsteder som vil tillate deg å finne ut forhandleren faktura priser som du kan bruke til forskning priser.

For brukte biler vil du ønsker å forske lokalaviser, bilforhandlere og nettsteder som Craigslist å få et inntrykk av hva biler som selges for. Sjekk også Kelly blå bok på nettet for mer informasjon om verdier.
P Med denne informasjonen i hånden vil du ha muligheten til å forhandle frem en bedre pris med forhandleren. Husk at du vil ha konsesjonsavgifter og skatt i tillegg til kostnaden av bilen som du må ta hensyn til.
6

alle kjøretøy du seriøst vurderer som et kjøp for en prøvekjøring. Bruk også denne gangen for å se om de alternativene du vil er egentlig ikke nødvendig. Med mindre en bilens funksjon er standard, vil hvert enkelt tilbehør og alternativ som du legger øke den samlede prisen på bilen. Hvis du ikke trenger det, finne en modell uten.
7 p Hvis du virkelig ønsker å få de beste bil avtaler du trenger å omgå selger og gå rett til salgssjef. Dette er den personen som fatter endelig vedtak på pris. Vanligvis hva som skjer er agent bringer i manager for å bidra til å lukke avtale setter deg i en hard selge posisjon. Ved å omgå dette trinnet vil du være på like grunnlag, og ikke føle seg så presset til å kjøpe bilen.
8

Et par andre ideer som du kan se nærmere på for å finne de beste bil avtaler er auksjoner. Du kan finne lokale auksjoner vanligvis gjort av politiet. Bare gjøre et søk på nettet. Det finnes også online auksjoner for biler, men jeg anbefaler mot det. Du kan også kjøpe flåte biler som er biler som eies av bilutleie selskaper. Jeg vil også anbefale mot dem også siden de fleste mennesker søppel bilutleie.
9 p Hvis du ønsker å finne de beste bil avtaler, trenger du å gjøre lekser, og få økonomiske huset i orden. Mens du er her bør du ta en titt rundt for flere tips og informasjon for å finne de beste bil avtaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/car-buying-basics/78508.html

Previous:
Next:

bilen kjøpe grunnleggende